≫ 

Marković napustio Sloveniju i otišao u Grčku na pregovore sa Olimpijakosom!

Grčki klub juče poslao avionske karte igraču Partizana

  • 6
Svetozar Marković Foto: Marko Jovanović

Olimpijakos ne odustaje, ali Svetozara Markovića nije lako "slomiti". Tako otprilike izgleda transfer saga između grčkog velikana i defanzivca Partizana, koja i u Sloveniji doživljava novu "epizodu", pošto je defanzivac danas napustio pripreme ekipe i zaputio se ka Beogradu, odakle će dalje u Atinu na završne pregovore sa klubom iz Pireja, saznaje Telegraf. 

Grci su rešili da okončaju transfer Markovića, koji je nekoliko dana pred polazak na drugi deo priprema doživeo krah i to zbog finansija. Marković nije bio zadovoljan platom, odbio je da pređe u redove kluba iz Pireja, koji se posle toga na kratko povukao iz igre.

Kažemo za kratko, jer su Grci juče ponovo napali, pokušavajući novim pritiskom da izdejstvuju pristanak igrača i za sada su uspeli da ga "pomere" iz Pohorja. Iz Atine su u Sloveniji stigle i avionske karte, koje je Olimpijakos poslao, a Marković iskoristio, pa se čeka sama završnica pregovora. Podsetimo, transfer je propao pre desetak dana zbog visine plate igrača kome su Grci ponudili 150.000 godišnje, dok su njegovi zahtevi bili duplo veći. Marković je tada rekao "Ne", ali se čini da je Olimpijakos "podebljao" cifru.

VIDEO: Savo Milošević: Sadik će biti novi Rikardo

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    7. jul 2019 | 12:22

    Zvezdas sam a zelim ovome mladom coveku da uspe u Grckoj .Sto vise nasih uspe vani bolje za Srbiju.Sramota sta pisu za naseg najskupljeg igraca u istoriji kamo lepe srece da imamo vise takvih nije vazno iz kojeg kluba dolaze

  • ⬛⬜⬛⬜⬛⬛

    7. jul 2019 | 13:06

    Srecno u nastavku i HVALA NA SVEMU Sveto.

  • x-XpLoSiivE-x

    7. jul 2019 | 12:46

    Navikani klinac do viđenja prijatno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA