≫ 

Partizan čeka odgovor Asana: Napadač Arsenala na korak od crno-belih! (VIDEO)

Čovek za vezu je trener crno-belih Savo Milošević koji je u kontaktu sa igračem i njegovim agentima

  • 9

Krajem sutrašnjeg dana, Partizan bi mogao da dobije kapitalno pojačanje fudbalskim transferom Japanca za narednu sezonu, i to iz redova Arsenala.

Kako je Telegraf najavio još pre 15-tak dana, u Humsku bi trebalo da stigne krilni napadač Takuma Asano na koga u londonskom klubu ne računaju, te je slobodan u izboru nove sredine.

Čovek za vezu je direktno trener crno-belih Savo Milošević, koji je u komunikaciji i sa igračem i sa njegovim agentima, pa bi konačan epilog dugih pregovora trebalo da bude poznat u ponedeljak u večernjim časovima.

U ovom trenutku, kako se može čuti u taboru crno-belih, Asano je na korak od dolaska na jednogodišnji pozajmicu i o tome večeras pišu i pojedini engleski mediji!

Pisali smo i ranije, radi se o reprezentativcu Japana, koji je pod ugovorom sa Arsenalom, a proteklu sezonu je proveo na pozajmici u Bundesligi, tačnije Hanoveru. Japanac igra na poziciji napadača, tačnije najbolje se snalazi kao drugi špic, a po potrebi pokriva i poziciju krila.

Bolje se služi desnom nogom, odlikuju ga i brzina i veština u situacijama "jedan na jedan"... Ugovorom je vezan još godinu dana, do 30.juna 2020, a njegova trenutna tržišna vrednost iznosi oko 1.500.000 evra.

Posle Arsenala, branio je boje Štutgarta, gde se nije proslavio i pomenutog Hanovera, za koji je odigrao 13 mečeva, uz gol i asistenciju.

Asano je fudbalom počeo da se bavi u akademiji Jokiči Čuo, odakle je prešao Hirošimu, sa kojom je osvojio dve šampionske titule i dva Kupa Japana. Član je A reprezentacije Japana, a bio je i član mlade i Olimpijske selekcije pomunete zemlje.

VIDEO - Brežančić zadovoljan povratkom u Partizan

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA