≫ 

Ovo se retko viđa u fudbalu: Dušan Tadić potpisao ugovor na 7 godina!

Srbin završava karijeru u Amsterdamu

  • 9
FK Ajaks - FK Totenhem Foto: Tanjug/AP

Potpis karijere!!! Srpski reprezentativac Dušan Tadić (30) potpisao je ugovor koji verovatno nikada nije viđen u istoriji fudbala (ili barem retko) - ostaće u Ajaksu do 2026. godine!

Tadić je produžio postojeći ugovor sa Kopljanicima, s tim da će fudbal igrati do 2023. godine, a posle će još tri godine biti trener u Ajaksu.

Tadić je u Ajaks stigao na početku prethodne sezone i bio je jedan od ključinih igrača u osvajanju duple krune i igranja u polufinalu Lige šampiona!

Na 56 mečeva je postigao 36 golova, a svakako će se najviše pamtiti ona njegova partija protiv Reala u Madridu, u osmini finala Lige šampiona.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by AFC Ajax (@afcajax) on

Ajaks je na ovaj način odahnuo, jer je Tadić bio na meti određenih klubova. Pogotovo onih iz Kine, koji nisu žalili novac za Srbinov potpis.

Podsetimo i to da je njegov kolega iz reprezentacije - Aleksandar Mitrović - u nedelju potpisao ugovor sa Fulamom na pet godina.

VIDEO: Tadić iskalio bes po ulasku u tunel

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    8. jul 2019 | 18:07

    Pametan potez rođo. Tu ti je i najbolje!

  • Cava

    8. jul 2019 | 18:49

    Bravo,Dusane,iskrene cestitke,ovim potvrdzujes,svoje jludske,ne samo sportske kvalitete,koji te krase,puno srece i dobro zdravlje,ziveo!

  • Semajlirane_pufne

    8. jul 2019 | 19:38

    Dušan silni!!! Obezbedio i penziju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA