≫ 

Pavkov ostao u hotelu, Milojević otkrio kakav je status Kanjasa i Tomanea za Suduvu (VIDEO)

Trener crveno-belih najavio je meč sa Suduvom u Marijampolju

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde protiv Suduve kreću sa kvalifikacijama za Ligu šampiona, u utorak od 20.00 po srednjeevropskom vremenu, a trener Vladan Milojević najavio je duel u Marijampolju.

Crveno-bele dočekalo je sveže, oblačno i kišno vreme u Litvaniji uoči treninga, a trener Vladan Milojević najavio je duel, inače povratnički u Litvaniji - Zvezda je prošle godine eliminisala Suduvu u 2. kolu, posle okršaja sa Spartaksom iz Letonije.

- Susrećemo se sa skoro istim sastavom, vrlo malo promena imaju, imaju istog trenera, jači su nego prošle godine - rekao je Milojević, uz mali povratak na kritički stav i ocene meča sa Zenitom.

- Ne mogu reći da nisam bio zadovoljan, nisam bio zadovoljan zbog utakmice sa Zenitom, znate kako je bilo, ovo je drugačija utakmica, ono što sam hteo da vidim i što smo odradili, u dosta smo velikoj meri odradili. Ovo je pra zvanična utakmica, još evropska, jako je teško sumirati sve i da imate zvanični evropski meč, ali se nadam da ćemo se predstaviti u lepom svetlu. Teren je dobar, uslovi su dobri, verovatno nas očekuje i slično prohladno vreme. 

Milojević je dodao i da je Milan Pavkov ostao u hotelu i da neće trenirati sa ekipom zbog određenih problema, iako je sa ekipom doputovao u Marijampolj. Uz to, Milojević je otkrio i kakva je situacija sa Tomaneom i Kanjasom, ali je prvo odgovorio na pitanja litvanskih medija o paraleli sa prošlogodišnjim sastavom.

Crvena zvezda, Suduva Milojević pred prošlogodišnji meč sa Suduvom Foto: crvenazvezdafk.com

- Imamo dosta igrača koji su došli, još od prošlog zimskog roka, ali ne mogu da odgovorim na pitanje da li smo jači nego lani, imamo dobar tim u svakom slučaju. Što se tiče toga da li žalim za igračima koji su otišli, ne gledam na to. Razmišljam o ovima što su tu. Ne mogu da žalim i nemam vremena da žalim, tako je u fudbalu. Fokus je na onima koji su tu.

Kanjas i Tomane?

- Poveo sam sve koji su licencirani, oni treba da se integrišu na našu filozofiju, videćemo da li će zaigrati. Želimo da budemo kompaktni, a možemo imati taj komoditet da budu sa nama. Što se tiče dilema oko sastava, uvek ih imam. Imam neke konture za sutra, ali uvek nešto može da se promeni. 

VIDEO - Zvezda bez Pankova i Jevtovića otputovala u Litvaniju

(Od izveštača iz Litvanije - B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    8. jul 2019 | 21:23

    Kakva sprdacina, ovo ti doktore ne lici na Evropsku Zvezdu. Vidim fijasko ove godine, kako rade bojim se za sudbinu mog kluba. I ko da kupi godisnju posle svega???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA