Razglednica iz Marijampolja: Delije će zagrmeti u najmirnijem gradu Litvanije! (FOTO)

Crveno-beli će imati podršku navijača

  • 6
FK Crvena zvezda - Marijampolj Foto: Telegraf

Fudbaleri Crvene zvezde protiv Suduve startovaće u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, u utorak od 20.00, a duel u Marijampolju biće prva sezonska zvanična utakmica za tim Vladana Milojevića. Tim neće biti uskraćen za podršku Delija.

Marijampolj Foto: Telegraf.rs

Oko 100 navijača može se očekivati na stadionu Suduve od 20.00 po srednjeevropskom vremenu, Delije će iz Kaunasa krenuti put Marijampolja, mestašca na jugozapadu Litvanije.

Marijampolj Foto: Telegraf.rs
Marijampolj Foto: Telegraf.rs

Sam grad neće nikog očarati arhitekturom ili turističkim atrakcijama - miks je severnjačkog uz tragove socijalističkog perioda koji je obuhvatio ovu zemlju u dugom periodu posle Drugog svetskog rata, ali uz veliki broj zelenih površina i lagan ritam života u kom će vam na kratko čak i prijati beg od vreve.

Navijači Zvezde maštaju o novom učešću u Ligi šampiona, a kvota da će se tako nešto destiti i da će crveno-beli ponovo stići do grupa LŠ je 4,70. A kvota da će igrati u grupama Lige Evrope je 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezdino učešće u evrokupovima.

Marijampolj Foto: Telegraf.rs
Marijampolj Foto: Telegraf.rs

Iako Marijampolj nije poznat ni kao košarkaška prestonica (odavde je od čuvenijih imena samo Darijuš Songaila, nekadašnji NBA igrač), osetiće se i ovde da je ovo zemlja igre pod obručima - pozdraviće vas s vremena na vreme Mindaugas Kuzminskas, a KK Žalgiris čak ima svoje pivo.

VIDEO - Milojević otkrio da li će Tomane i Kanjas startovati  protiv Suduve

(Od izveštača iz Litvanije - B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    9. jul 2019 | 09:24

    Prema proverenim informacijama na stadionu će ih biti oko tridesetak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA