≫ 

Remi Zvezde u Litvaniji: Da li su crveno-beli u finišu meča protiv Suduve oštećeni za penal? (VIDEO)

Mreže se nisu tresle u Marijanpolu

FK Crvena zvezda Foto: crvenazvezdafk

Crvena zvezda jeste bila bolja, Crvena zvezda jeste napadala i ređala šanse, ali je Crvena zvezda imala i sreće protiv Suduve u okviru prvog meča 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona - 0:0!

FK SUDUVA - FK CRVENA ZVEZDA 0:0

SUDUVA: Kardum, Švrljuga, Kerla, Jankauskas, Živanović, Slavickas, Verbickas (E. Jankauskas 90+), Čađenović, Matulevičijus (Golubickas 58), Tadić (Gotal 46), Topčagić.

KLUPA: Plukas, Leimonas, Hladik, Veževičijus.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gobeljić, Milunović, Babić, Rodić, Jovičić (Kanjas 69), Jovančić, Ivanić, Marin, Ben (Vukanović 86), Boaći (Pavkov 71)

KLUPA: Popović, Stojković, Savić Simić.

Doduše, crveno-beli s pravom mogu da budu ljuti na danskog sudiju Daugbjerga zbog detalja u 78. minutu, kada je igrač domaćeg tima Slavickas igrao rukom u kaznenom prostoru.

Direktno je uticao na igru, promenio je putanju lopte, ali je Zvezda dobila samo korner.

Nije Zvezdu hteo gol na ovom meču! Nekoliko prilika je propušteno u uvodnih 15 minuta, najbolju je imao Ben u 62. minutu, ali je pet minuta kasnije igrač domaćeg tima Kerla neometan sa pet metara šutirao pored gola.

Svi na stadionu su videli loptu u mreži Borjana...

FK Crvena zvezda, FK Suduva Foto: Telegraf

Zvezda je novo evropsko putešestvije počela kao i prethodne godine1 S tim da je tada 0:0 odigrala u Letoniji, a sada u Litvaniji. U mestu gde je prošle sezone slavila sa 2:0 u 2. kolu kvalifikacija. PŠodsetimo, crveno-beli su tada izbacili Suduvu posle 3:0 na Marakani i po,menutih 2:0 u Marijanpolu.

Ben i Ivanić su otvorili seriju promašaja u 6. minutu, a zatim su i Boaći i Jovančić isprobali svoje udarce.

Trener Vladan Milojevič je bio ljut na Boaćija u 43. minutu kada nije dovoljno ispružio nogu posle jedne ubačene lopte. Da jeste, vrlo verovatno bi na semaforu stajalo 0:1. Tri minuta ranije Milunović je sprečio opasnu kontru Suduve.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport) on

Drugo poluvreme je počelo nervoznom igrom na obe strane, a onda je Borjan u 62. minutu odbranio šut domaćih igrača sa nekih šest, sedam metara. Već u narednom napadu Ben je promašio zicer. Izašao je sam ispred Karduma koji je skrenuo loptu u korner.

Pet minuta kasnije viđena je pomenuta najbolja prilika za Suduvu, ali i debi Španca Hozea Kanjasa za Zvezdu. Milojević je ubacio i pavkova i Vukanovića, ali oni nisu doneli promenu rezultata.

Sve će se rešavati u revanšu koji je na programu za sedam dana na Marakani. Pomenimo i to da će pobednik ovog dvomeča u 2. kolu igrati protiv boljeg iz duela Helsinki - Toršavn, a da je finski tim slavio sa 3:0 u prvom meču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oduvaj ih suduva

    9. jul 2019 | 19:58

    tanko je ovo , pretanko.. ovi ce dobit 4 komada ..ekipa koja nauci na sudijske pomoci nikada nece nista napraviti..idemo suduva oduvaj ove na rdost postenih srba..svi smo uz vas...

  • Strašno RS

    9. jul 2019 | 21:42

    " Odlično" odradjene pripreme, vidi se "uigranost" ," tečnost" u napadu..... sramota ista igra bez ideje, bez šansi, ali je zato odbrana kao zid .... ali od pamuka. Mnogo nas je pojačao ostanak Milojevića, još smo gori nego što smo bili, ali značajno !!! Šuplja priča, mnogo bačenih para, neće se ovakvom igrom niko moći ni da se proda. "Veličine" Marin, Ben, Boaći, Ivanić, Milunović... svi brižljivo selektirani od Miloja ..... najveće su rupčage u ekipi lažnih veličina!!! Valjda će neko ovo videti pre nego pukne bruka od Helsinkija. Sramota me je da gledam ovo mučenje, kao i sve pripremne utakmice. A i UEFA nas namešta sa Dancem za sudiju

  • crveni krst

    9. jul 2019 | 22:22

    realna slika kluba koji je lazni sampion..nista dodati ni oduzeti..procice ove rudare..realno ali mislim uz dva penala u bg..iduce kolo..gasi svjetlo i rasprodaji ovu polovnu i istrosenu robu..nosite to u crveni krsta da se podijeli besplatno..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA