≫ 

Partizan "sparinguje" sa Bordoom: Sadik na terenu od prvog minuta

Postoji verovatnoća da nekoliko minuta odigra i Rikardo Gomeš, koji je zbog transfera do sada preskakao kontrolne mečeve

  • 1
Foto: FK Partizan

Nije generalna proba, niti je poslednja utakmica na pripremama, ali je meč sa Bordoom svakako najjača provera Partizana u dosadašnjem delu priprema. Crno-beli i francuski tim će danas odmeriti snage u austrijskom gradu Klagenfutu od 18 časova, iz prenos na TV Partizan.

Za pomenutu proveru stručni štab Partizana je izvršio minimalne korekcije u timu, u odnosu na duel sa Olimpijom, bar onom koji će na teren od prvog minuta. Tačnije, Savo Milošević je promenio po jednog igrača u odbrani i napadu.

Na teren se vraća Bojan Ostojić (mali problemi sa mišićem lista), koji će sa Strahinjom Pavlovićem činiti tandem centralnih defanzivaca, dok su bočne pozicije rezervisane za Nemanju R. Miletića i Slobodana Uroševića.

VIDEO: Novajlije Partizana pevaju na pripremama

U veznom redu neće biti korekcija, pa će “osigrurači” ispred poslednje linije biti Saša Zdjelar i Aleksandar Šćekić, kao zadnji vezni, na krilnim pozicijama – Zoran Tošić i Đorđe Ivanović, a u centralnom delu manevra, sa obavezom da se pridodaje napadaču – Sejduba Suma.

Milošević je za ovu priliku promenio napadača, te će Ognjen Ožegović ostati na klupi, a na teren će od početka novajlija Umar Sadik, koji je i protiv Olimpije odigrao drugo poluvreme. Kamerunac još uvek nije fizički spreman, ali na treninzima pokazuje vidan napredak i duel sa jakom francuskom ekipom biće svakako pravi izazov i dokazivanja za igrača.

Razmišljalo se da i Rikardo Gomeš možda “upiše” neki minut na današnjoj utakmici, ali je to ipak preveliki rizik za igrača i klub, koji očekuje finalizaciju transfera i on ipak neće biti u sastavu Partizana.

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA