Novom pojačanju Reala od 50 miliona pozlilo tokom promocije (VIDEO)

Eder Militao morao da napusti konferenciju

  • 1
Eder Militao Printskrin: Twitter

Prošao je lekarske preglede, potpisao ugovor sa Realom, dva sata ''jurcao'' po stadionu tokom predstavljanja i onda je samo ''pao.'' Tačnije, najnovijem pojačanju Madriđana Ederu Militau pozlilo je na konferenciji i morao je da napusti istu!

U jednom trenutklu samo se požalio na vrućinu, uzeo dva ili tri gutljaja vode, da bi ga osoblje ''kraljevskog kluba'' ispratilo napolje da udahne svežeg vazduha.

Real ga je kupio od Porta za 50 miliona i očekuje se da novopečeni reprezentatibvac Brazila odmah dobije šansu. Da li kao štoper ili desni bek - svejedno je! Mada je trenutno bliži poziciji kraj aut linije, jer su Ramos i Varan u centralnom redu.

- Ovo je poseban dan za mene, za moju porodic, za sve nas. Ovo je najveći klub na svetu. Mogu samo da zahvalim Bogu što sam stigao ovde, ali neću se ovim zadovoljiti. Želim da osvojim Ligu šampiona sa Realom. Madrid je ogroman klub i u njemu uvek postoji pritisak, ali nadam se da ću imati dobru sezonu ovde - rekao je Militao pre nego što mu je pozlilo.

Pogledajte i video sa konferencije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA