≫ 

Donaruma veran Rosonerima: ''Moramo da vratimo Milan u Evropu''

Ljubav ipak preča od para

  • 0

Đanluiđi Donaruma je, kao i pre nekoliko sezona, bio jedan od glavnih imena ovog prelaznog roka. Kako mu ugovor sa Milanom ističe naredne sezone, spekulisalo se da će napustiti klub i preseliti se u PSŽ. Međutim, mladi golman ne želi da napusti klub, želi da ga vrati u Evropu.

U najavi je bila nova sapunica oko Donarume. Ako se zna sa koliko je muka Milan imao pre nekoliko godina da produži ugovor sa mladim golmanom, koliko muka im je stvarao njegov menadžer Mino Rajola, ucene i vraćanje starijeg brate u klub, izgleda da ništa od toga ovog puta neće biti.  Điđi je već sad odstranio sve spekulacije i rekao da ostaje uMilanu.

Vratio sam se treninzima malo ranije kako bih mogao spreman da uđem u ekipne pripreme. Sada sam spreman za početak sezone. Imao sam razgovore sa klupskim čelnicima, bilo je jako emotivno, kao da je prvi put. Jako sam uzbuđen i ne mogu da dočekam da sve počne.

Donaruma je imao ponudu PSŽ-a ali je odlučo da ostane veran matičnom klubu kojeg želi da vrati tamo gde pripada, u vrh Evrope.

Imamo sve što je potrebno da se vratimo u Evropu. Žao mi je što nećemo igrati ove sezone, ali trener i direktori žele da radimo jako kako bismo vratili ono što zaslužujemo. Deset minuta nas je delilo od Lige šampiona, ali znamo kako se sve završilo. Što se mene tiče, jako sam sazreo posle prošle sezone. Iako sam mlad, želim da zahvalim Milanu na svemu, što su napravili čoveka od mene. Sad moramo da se usmerimo da vratimo Milan u Evropu - istakao je Điđi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA