≫ 

Partizan gubio od Pakšija do 84. minuta: Ostojić u finišu "iščupao" remi! (VIDEO)

Crno-beli se sada vraćaju u Beograd gde će biti do početka takmičarskih izazova

  • 36
FK Partizan Foto: Telegraf

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno sa mađarskim Pakšijem 2:2 u poslednjem kontrolnom meču druge faze priprema u Sloveniji.

Osmoplasirani tim Nemzeti Bajnoksaga bio je u prednosti tokom većeg dela meča u odnosu na tim Save Miloševića koji je sa promenljivim uspehom igrao po bokovima.

Dobro se na desnoj pokazao Periša Pešukić, na levoj nije bilo prolaza za Đorđa Ivanovića, a Partizan je do izjednačenja stigao u 84. minutu preko Bojana Ostojića.

Pakši je poveo u 27. minutu kada je odbrana Partizana loše reagovala posle kornera, Stojković je zakasnio, a lopta je od stative završila u mreži crno-belih.

Mađari prednost dupliraju u 44. minutu kada je za Bodea prespor u polukontri bio Strahinja Pavlović. Suma je izgubio loptu na sredini terena, Pakši je krenuo napred, Bode je na sredini dobio loptu i pobegao Pavloviću pa savladao golmana beogradskog tima.

Partizan je u nastavku bio bolji, dobro je igrao Lazar Pavlović, ali uslovi za igru na sredini terena nisu bili laki zbog vode.

Crno-beli zaostatak smanjuju u 51. minutu kada se Suma dobro izborio za poziciju na petnaestak metara od gola Pakšija i onda desnom nogom šutnuo nisko u desni ugao gola za 1:2.

Pešukić je pre kraja pogodio stativu protivnika, prečku su tresli i igrači Pakšija, ali ne pre nego što je Bojan Ostojić dobro iskoristio gužvu u kaznenom prostoru Mađara i pogodio mrežu.

Partizan je imao korner, Sadik je skočio i privukao najviše pažnje defanzivaca, odbijena lopta je stigla do Ostojića, koji je nogom instinktivno šutnuo i pogodio gol za 2:2.

Partizanov bilans posle četiri kontrolne utakmice je solidan. Protiv slovenačkog drugoligaša Beltinaca ostvarena je pobeda (6:1), crno-beli su od Olimpije izgubili (1:0), ali su se iskupili trijumfom nad francuskim Bordoom (2:1), da bi za kraj ostavio ovaj remi.

Tim Save Miloševića počinje novu sezonu sledećeg vikenda, u nedelju 21. jula kada gostuje Inđiji.

VIDEO: Savo Milošević nakon pobede Partizana nad Bordoom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    13. jul 2019 | 17:57

    Phahahajhajajjahahhahh

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    13. jul 2019 | 10:58

    Браво за управу. Појачали се са искусним тренером и вратили најскупље појачање у историји. И хтели би да буду други. Ма ни уз помоћ судија...све се чини да су Нишлије и следеће сезоне други

  • Hshah

    13. jul 2019 | 17:55

    Trpa vas ko god stigne, šeširdžije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA