Umro brat Zinedina Zidana: Napustio je Real da bi se sa njim video poslednji put (FOTO)

Real je obelodanio veoma loše vesti u vezi sa svojim trenerom Zinedinom Zidanom

  • 1

Trener Real Madrida Zinedin Zidan otputovao je u Kanadu sa ekipom na pripremnu turu, ali se odande vratio iz ličnih razloga, a klub je objavio da mu je preminuo strariji brat Farid.

Tim je pred trening održao minut ćutanja za brata svog šefa stručnog štaba. Farid je preminuo u 54. godini, nakon što je izgubio borbu sa rakom.

Zinedin je otišao iz Montreala u petak uveče jer je saznao da se Faridovo stanje pogoršalo, a u subotu ujutru je podlegao teškoj bolesti, nakon što se poslednji put video sa svojim bratom.

Klub je potvrdio ovu vest putem svojih zvaničnih kanala komunikacije sa medijima i navijačima. Real je omogućio Zidanu odsustvo i vremena koliko god mu je potrebno da se oporavi od tragične smrti člana porodice.

Do povratka Zidana u štab Kraljevskog kluba, tim će voditi pomoćnik David Bertoni, a Real će na pripremama igrati protiv Bajerna iz Minhena, Arsenala i Atletiko Madrida.

VIDEO - Zinedin Zidan voli Real, ali je podneo ostavku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA