≫ 

Nismo išli "na nož", hteli smo trening, a ne tuču: Savo zadovoljan posle Pakšija (VIDEO)

Ispunjeno skoro sve planirano na pripremama, tvrdi Milošević

  • 0

Trener Partizana Savo Milošević rezimirao je pripreme crno-belih rekavši da je zadovoljan kako su odrađene i podsetio da nije hteo da se u utakmicama ide "na nož".

Partizan je u poslednjoj proveri u Sloveniji remizirao sa mađarskim Pakšijem uz po gol Sume i Ostojića (2:2). Miloševiću je cilj bio dobar trening, a ne da dođe do tuče na prijateljstkom meču.

- Zadovoljan sam, dobro smo pripreme odradili, trening. Malo je danas falilo i koncentracije, možda malo i motiva, poslednji dan pa su momci već na granici, ide se kući. Jutros smo i pričali o tome. Obično u poslednjim utakmicama bude i tuča i svega zbog nervoza. Izdržali smo danas sve, a da odigramo utakmicu i privedemo kraju u normalnom stanju. Pravo da vam kažem, ne mogu da razumem koncept da se prijateljske utakmice u pripremnom periodu igraju kao da je Liga šampiona. Ja to nisam tražio, a ako je rezultat nepovoljan onda sam ja krivac. Mi smo danas probali da bude ozbiljnosti i da bude dobar trening i da igramo takvu utakmicu, da probamo neke stvari, a ne da idemo na nož - rekao je Milošević novinarima posle meča.

Strateg trećeplasirane ekipe Srbije iz prošle sezone kaže da je ispunio i više od 60, 70 odsto zacrtanih ciljeva koje je odredio pred početak priprema.

- Jutros sam se zahvalio momcima i mogu i javno da kažem, zaista velika zahvalnost ekipi. Zacrtan je plan koji smo imali kada su u pitanju pripreme od četiri nedelje. Ovi stariji treneri kažu da kada to ispunite 60, 70 posto, da je to fenomenalno. Mislim da je osim slobodnog dana posle Bordoa, sve drugo što smo planirali, svaki dan od četiri nedelje bio ispunjen maksimalno. Momci su odgovorili maksimalno na sve ono što smo stavili pre njih, a uopšte nije bilo lako. Mislim da smo se fizički odlično spremili - zaključio je Milošević.

Takmičarska sezona za Partizan počinje 21. jula u Superligi protiv Inđije, dok će crno-beli u Evropi u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope prvi meč odigrati 25. jula.

VIDEO - Savo Milošević nakon pobede Partizana nad Bordoom

(M.LJ, Z.I)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA