≫ 

Megvajer jasno rekao da hoće iz Lestera i stavio Milenkovića "na čekanje"

Defanzivac Lester Hari Megvajer želi da ide iz Lestera po svaku cenu i to je saopštio upravi kluba

  • 0

Engleski mediji pišu da je Hari Megvajer hoće da za 75 miliona funti (83,5 miliona evra) pređe u Mančester junajted, što je na početku predsezone u Francuskoj saopštio saigračima i Brendanu Rodžersu.

Prošle godine Megvajer nije osigurao fudbalski transfer u Mančester junajted, ali je sada odlučio da bude proaktivniji i jasno kaže šta hoće.

U tom trenutku je na klupi Junajteda bio Žoze Murinjo, sada je Ole Gunar Solskjer, ali je interesovanje isto. Mančester Siti je takođe zainteresovan da ga kupi, ali ne i da obori svetski rekord plaćen za jednog defanzivca.

Taj rekord je prošle godine postavio Liverpul kada je kupio Virdžila Van Dajka. Koliko Megvajer želi van Lestera, pokazuje i činjenica da bi u Junajted uprkos tome što Crveni đavoli nisu obezbedili mesto u Ligi šampiona naredne sezone.

Junajted bi dovođenjem Megvajera doveo i pomoć Aronu Van Bisaki koga je ranije platio 55,7 miliona evra. Međutim, dovođenje Megvajera bi stopiralo posao angažovanja Nikole Milenkovića koga su engleski mediji označili kao alternativu za junaka Engleske sa Svetskog prvenstva u Rusiji.

VIDEO - Bleki Milenković otkrio kako su reprezentativci Srbije reagovali na transfer Jovića u Real

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA