≫ 

Partizan menja lokaciju održavanja Skupštine zbog dolaska Makrona!

Razmatraju se sve solucije, jer će saobraćaj u Beogradu sutra sigurno biti paralisan

  • 11

Kako je potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić i najavio sredinom minule sedmice, redovna sednica Skupštine crno-belih biće održana u ponedeljak i to od 16 časova, ali postoji velika verovatnoća da dođe do nekih promena u planovima, odnosno mesta održavanja usled posete francuskog predsednika Emanuela Makrona našoj zemlji.

Naime, klub iz Humske je nameravao da održi sednicu najvišeg meri klupskog tela u svom sportskom centru u Zemunu, jer je to i u prošlosti bila redovna praksa. Međutim, dolazak Makrona, zakazan za 15 časova, verovatno će u dobroj meri “zatvoriti” grad, odnosno paralisati saobraćaj u većem delu prestonice, pa čelnici razmatraju mogućnost da promene lokaciju i održe Skupštinu na stadionu u Humskoj.

Savo Milošević Foto: MN Press

Prilikom zakazivanja sednice niko u Partizanu nije mogao ni da pretpostavi da će se ona poklopiti sa posetom francuskog državnika, te se razmišlja čak i o organizaciji prevoza za one delegate kojima novonastala situacija predstavlja veliki problem.

Kako saznajemo, Skupština Partizana će ipak biti zatvorena za javnost, ali će u potpunosti biti snimljenja kamerama TV Partizan, a potom i emitovana odmah posle održavanja na “jutjub” kanalu.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lune

    14. jul 2019 | 15:16

    U Zagreb, tamo je bila osnivačka😀

  • 🔴🔵⚪

    14. jul 2019 | 13:38

    UPRAVA NAPOLJE!

  • Pedja

    14. jul 2019 | 13:47

    Toliko ste unistili klub da ni zatvaranje za javnost ne moze da sakrije vasu sramotu...zaposleni iz zemunela odlaze ko na traci....za par meseci petoro dalo odkaz...zadnju platu dobili za mart mesec i 2 godine im se duguje naknada za prevoz...al koga to briga oni se osilili i uzivaju ..njima sve pitaman.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA