Defanzivac Čuke spreman i na provokacije Jermena: ''Namazana'' su ekipa, nemaju šta da izgube!

Šapić poziva na oprez pred put u Jerevan

  • 0
Stefan Šapić Foto: fkčukarički.com

Zvuči pomalo neverovatno, ali Stefan Šapić je sa 22 godine jedan od igrača Čukaričkog koji nalazi na granici između mlađih i starijih!

I to je još jedan pokazatelj koliko mlaud ekipu tim sa Banovog brda ima ove sezone. Međutim, to im nije smetalod a u četvrtak ''oduče od fudbala'' jermenski Banants.

Pobeda od 3:0 je i te kako dovoljna za miran revanš (utorak), ali Šapić poziva na oprez.

- Imamo lepu prednost, ali ponašaćemo se kao da je u prvom meču bilo 0:0. Bićemo oprezni, ali i u Jerevanu želimo da igramo svoju igru, agresivnu, napadačku i dopadljivu. Što se tiče vremenskih uslova, za koje kažu da će biti teški, to nas uopšte ne brine, spremni smo, profesionalci smo i na nama je da odradimo posao kako treba - rekao je Šapić koji je priznao da je spreman i na određene provokacije Jermena kojih je bilo i na Banovom brdu:

- Bilo je nekoliko takvih situacija, iskusna su i „namazana“ ekipa. Čekaće nas verovatno i pun stadion i rival koji posle 0:3 nema šta da izgubi.

Stefan Šapić Foto: fkčukarički.com

O eventualnom meču drugog kola kvalifikacija i izvesnom susretu sa norveškim Moldeom u Čukaričkom trenutno uopšte ne razmišljaju.

- Nije nam to još u mislima, tek smo odradili pola posla u prvom kolu. Ne razmišljamo ni o startu Super lige i subotnjem meču protiv Napretka, i to je daleko. Na nama je da za sada budemo pribrani u Jerevanu, da privedemo kraju uspešno dvomeč protiv Banantsa, pa da se okrenemo novim izazovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA