Čuka bez ''šortsa i papuča'' otputovala u Jerevan, Crni poručuje: Da završimo ono što smo započeli!

Brđane brane 3:0 iz prvog meča, ali je pitanje da li će se baš braniti

  • 1

Fudbaleri Čukaričkog otputovali su u Jermeniju na revanš meč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Banantsa!

Čarter letom sa aerodroma Nikola Tesla, Brđani su put Jerevana krenuli u 09.00 časova. Sa sjajnim rezultatom od 3:0 iz prvog meča, ali istovremeno i ''bez šortsa i kupaćih gaća'' što znači da niko u taboru Čuke ne smatra da je posao završen.

- Ma kakvi šorts i papuče - kroz osmeh je novinarima rekao Milutin Vidosavljević i dodao:

- Idemo tamo da završimo ovo što smo započeli i da se spremamo za narednu rundu. Puni smo pozitivne energije i nadamo se da ćemo u Jermeniji završiti posao i proći u naredni krug. Mlada smo ekipa, verovtno i najmlađa u Super ligi. Ne volimo da se branimo, igramo ofanzivan fudbal i sigurno je da u Jermeniju idemo kako bi pobedili. Nema kalkulacija.

Vidosavljević, koji je poznat pod nadimkom Crni, je jedan od igrača koji je u prvom meču propustio nekoliko prilka protiv Banantsa, tako da i nije čudo što je gledao snimak utakmice više puta kako bi uvideo greške.

- Ta završnica je mogla da bude bolja. Nisam bio koncentrisan kako treba. Nekoliko puta sam gledao snimke, video sam gde sam grešio i siguran sam da ću raditi na tome da popravim realizaciju - jasan je Vidosavljević.

Put Jermenije je krenulo 20 igrača:

-  Nemanja Belić, Đorđe Petrović, Miroslav Bogosavac, Nikola Ćirković, Boris Kopitović, Darko Puškarić, Stefan Šapić, Dimitrije Kamenović, Kosta Aleksić, Veljko Birmančević, Stefan Cvetković, Marko Docić, Aleksandar Đorđević, Stefan Kovač, Luka Luković, Luka Stojanović, Milutin Vidosavljević, Bojica Nikčević, Nikola Terzić, te napadači: Marko Rakonjac i Slobodan Tedić.

(M. M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA