Preokret: Rodrigez kompletira jedan od najmoćnijih napada na svetu!

Čolo Simeone izgleda da je ubedio Kolumbijca da pređe u Atletiko

  • 2

Španska Marka javlja, španska Marka stavlja na naslovnu stranu, a kad oni stave nešto na naslovnu stranu, to je to. Tako je bilo u fudbalskom transferu za Luku Jovića, a tako će sad verovatno biti i za Džejmsa Rodrigeza.

Kako ugledni list javlja, Kolumbijac je odjavio Napoli i uskoro će uslediti transfer iz Real Madrida u gradskog rivala - Atletiko.

''Bomba na vidiku! Hames želi u Atletiko''  glasi natpis na naslovnoj strani uglednih španskih novina.

Iako je navodno sve bilo dogovoreno da ponovo sarađuje sa Karlom Anćelotijem i da pređe u Napoli, izgleda da je uticaj porodice presudio da taj transfer propadne.

Kako navodi Marka, presudna je bila želja porodice da ostane u Madridu. Kako opcija ostanka u Realu nije dolazila u obzir, kao jedino rešenje pojavio se Atletiko.

Do prošle godine ovaj transfer bi bo nezamisliv, ali nogu je povukao Teo Ernandes kada je posle mnogo decenija promenio dres gradskog rivala. To je ove sezone isto učinio i Dijego Ljorente, samo u suprotnom smeru, a izgleda da će istim putem i levonogi Kolumbijac.

Hames Džejms Rodrigez Foto: Tanjug/AP

Trener Atletika, Dijego Simeone je sa oduševljenjem primio ovu vest i već je počeo da kombinuje možda i jedan od najjačih napada na svetu sa Žoaoom Feliksom, Tomasom Lemarom, Angelom Koreom i sa najisturenijima ili Dijegom Kostom ili Alvarom Moratom.

Kako dalje navodi ovaj list, problem Napolitanaca je bio taj što celokupnu svotu novca nisu mogli odjednom da isplate, već u ratama, dok Jorgandžijama to neće biti problem posle priliva 120 miliona od prodaje Grizmana Barsi.

Hames Džejms Rodrigez Foto: Tanjug/AP

Dobro obavešteni sajt Esto Es Atleti, koji prati zbivanja isključivo u Atletiku, javlja da su se klubovi dogovorili oko obeštećenja koje će iznositi 50 miliona evra plus bonusi. Pitanje dana, ako ne i sata je kada će transfer biti potvrđen.

Kako pojedini mediji javljaju, Kolumbijac bi trebalo da bude najplaćeniji igrač Jorgandžija sa godišnjom platom od 7,5 miliona evra neto (kada se odbije porez), što je gotovo isto kao i u Realu (7,7 miliona). Ugovor bi trebalo da se potpiše na 4 godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA