Čuka stigla u Jerevan, Tedić poručuje: Te njihove izjave su samo motiv više za nas!

Od mladog naapdača se i u revanšu očekuje da bude najveća pretnja Banantsu

  • 0
Slobodan Tedić Foto: fkčukarički.com

Sa dva gola u prvom meču na Banovom brdu, Slobodan Tedić je bio heroj pobede Čukaričkog protiv Banantsa u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope (3:0).

Od Tedića se i u revanšu u Jerevanu (17.00 časova) očekuje da bude najveća pretnja po gol Jermena i da eventualnim ga lom definitivno reši pitanje putnika u narednu rundu.

- Dobar posao smo odradili u prvom meču, ali i ovde smo došli da pobedumo i da se pokažemo u što boljem svetlu. Naravno da će sada biti teže, jer igramo na njihovom terenu - rekao je Tedic i dodao:

- Trener traži od nas da igramo ofanzivno, da vršimo presing. Mislim da je to lep fudbal. I u Jerevanu ćemo probati da damo što više golova, nećemo se braniti uprkos rezultatu s kojim može da se kalkuliše.

Brđane u revanšu očekuju potpuno drugačiji vremenski uslovi. Na dan meča najavljeno je 37 stepeni.

Slobodan Tedić Foto: fkčukarički.com

- Mislim da neće biti problema što se tiče toga. Imamo jedan trening tamo, probacemo da se što bolje priviknemo.

Interesovalo nas je i da li je trener Aleksandar Veselinović svojim pulenima možda skrenuo pažnju da je Barselona nedavno imala 3:0 protiv Liverpula i da je ispala. A sve kako bi skrenuo pažnju da ništa nije gotovo.

- Nije nam pominjao taj dvomeč Barse i Liverpula,ali nam je davao savete da ne smemo da se opuštamo. Da u mec uđemo još jače,pogotovo što su Jermeni davali neke izjave da će nas pobediti i proći. To nam je sada samo dodatni motiv - jasan je Tedić.

Podetimo, fudbaleri Čukaričkog su iz Beograda krenuli u 09.00 časova po srednjevropskom vremenu i u glavni grad Jermenije su stigli oko 13.50 minuta po lokalnom.

(Izveštač Telegrafa iz Jerevana - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA