Kasiljas dobio novu funkciju u Portu dok se oporavlja od srčanog udara!

Proslavljeni golman biće spona između igrača, trener i uprave

  • 0

Iker Kasiljas se ne povlači iz fudbala, barem ne za sada. Španski golman će postati deo rukovodstva Porta dok se oporavlja od srčanih problema koji je zadobio početkom maja.

Bivši golman Real Madrida ne želi da se povuče iz fudbala, ali će za sada odstupiti od terena i obavljaće funkciju spone između igrača, trenera i Upravnog odbora, sa otvorenim vratima za proširenje nadležnosti i na druge funkcije u budućnosti.

- Ostavljam otvorena vrata da se u budućnosti vratim na teren. Sada ću raditi nešto drugačije od onoga što sam radio do sad, van samog terena - rekao je Kasiljas za Porto TV.

- Pokušaću da uspostavim vezu između tima i kluba. Šef (Serđo Konseisao) mi je rekao da želi da ostanem sa njima, blizu igrača, blizu mladih, jer će biti mnogo promena. Pripremamo se da imamo najbolju moguću sezonu. Još je ostalo nekoliko nedelja pre početka zvaničnih utakmica. Nadamo se da ćemo imati sjajnu sezonu zajedno i da ćemo osvojiti prvenstvo i dogurati što dalje u Evropi - zaključio je Kasiljas na predstavljanju na novoj funkciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA