Saznajemo! Partizanov vezista se vraća u Norvešku: Ndžaji u Odsu do decembra!

Fudbaler je imao i ponudu iz švedskog Ostersunda, ali je na realizaciju moralo da se čeka

  • 4
Musa Ndžaji, FK Partizan Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Pošto ga je povreda sputala da u Partizanu pokaže šta i koliko može, a bio je najavljen kao pojačanje u zimskom prelaznom, Musa Ndžaji će u narednih neoliko meseci biti pozajmljen norveškom Odsu, gde će pokušati da se vrati u formu i od naredne zime ponovo konkuriše za tim među crno-belima, saznaje Telegraf. Ponudu je doneo menadžer Milan Dudić, klubovi već razmenjuju ugovore telefaksom i u narednih nekoliko sati pozajmica bi trebalo da se realizuje.

Pored Odsa, Musa je imao ponudu i iz Švedske i to od Ostersundsa, trenutno devetoplasiranog tima u tamošnjoj ligi. Ipak, ta pozajmica je bila nešto komplikovanija za realizaciju.

Jer, pomenuti klub je čekao kompletiranje transfera jednog od igrača iz aktuelnog kadra, kako bi se oslobosilo mesto za angažovanje Ndžaija, odnosno obezbedio novac za veći deo plate fudbalera.

U slučaju Odsa novac nije bio problem, norveški klub će preuzeti primanja veziste Partizana, ali će pozajmica biti oročena na šest meseci, odnosno do kraja sezone u Norveškoj, što je jedini uslov koji je pomenuti klub postavio.

Pozajmica će biti realizovana bez otkupne klauzule, što znači da ni u Humskoj nisu digli ruke od Ndžaija, već žele da fudbaler odigra nekoliko meseci u kontinuitetu i da onda pokušaju da ga implementiraju u sistem i iskoriste u budućnosti.

To je uostalom bila ideja i pred početak priprema, međutim kada je Ndžaji video da nije u primarnim planovima kod trenera Save Miloiševića, sam je zatražio pozajmicu kako bi  se vratio u formu posle duge pauze.

Musa Ndžaji je stigao u Partizan protekle zime iz norveškog Satbeka i to kao slobodan igrač. Ali već na zimskim pripremama je doživeo povredu butnog mišića, usled koje se mesecima vraćao na teren, te je upisao samo dva meča za crno-bele, protiv Radničkog iz Niša i Crvene zvezde, na kojima je sakupio ukupno 17 minuta.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA