≫ 

Trener Čuke pred revanš u Jerevanu: Drago mi je što smo ovde, jer poštuju naš narod!

Aleksandar Veselinović govorio o revanšu protiv Banantsa

  • 1
FK Čukarički Foto: FK Čukarički

Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović održao je konferenciju za medije pred revanš meč njegovog tima protiv jermenskog Banantsa!

Brđani su u Jerevan stigli u ponedeljak popodne, utakmica je zakazana za utorak od 17.00 časova po sredjeevropskom vremenu (19.00 po lokalnom), a vredi pomenuti da srpski predstavnik u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope brani prednost od 3:0 iz prvog meča.

FK Čukarički Foto: FK Čukarički

- Doputovali smo u grad fudbala. Sve jermenske ekipe duži period imaju srpske igrače i to je dokaz da nas poštuju kao narod, da poštuju naš fudbal i sport. Veoma mi je drago što smo ovde u Jervanu kod naroda koji je po prirodi gostoljubiv - počeo je Veselinović i dodao:

- Očekujemo kvalitetnu utakmicu. Apsolutno smo zaboravili šta se desilo u Beogradu. Tako se pripremamo, igrači tako razmišljaju i veoma mi je drago. Počinjemo utakmicu sa rezultatom 0:0, sa težnjom da ostvarimo pobedu. I pre utakmice i za vreme utakmice i posle utakmice smo primetili situacije koje su mogle da budu neprijatne po nas. Potrudili smo se da preduhitrimo te probleme.

FK Čukarički Foto: FK Čukarički

Poznato je i da Čuku očekuju teški vremenski uslovi u utorak i temperatura od 37 stepeni.

- Znamo da smo blizu 1000 metara nadmosrke visine. Uvek govorim kako njima tako i nama. Imamo mladu ekipu u međunarodnom takmičenju, važno je bilo posle prve utakmice da ih osvežimo i nadam se da ćemo prebroditi temperaturu i teško vreme koje nas čeka. Svako ko poštuje sebe, mora da reaguje. Tako da očekujem da će da budu agresivni od prvog minuta. Probaće da nametnu svoj stil igre, a mi nemamo razloga da menjamo nešto preterano.

FK Čukarički Foto: FK Čukarički

- Moramo da budemo koncentrisani na svaki sledeći trenutak, ne smemo da razmišljamo o rezultatu koji u roku od dva minuta može da se promeni. Ako takav pristup bude, mislim da smo odradili dobar deo posla- rekao je Veselinović.

(Izveštač Telegrafa iz Jerevana - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA