≫ 

Otišao kapiten: APOEL predstavio Vujadina Savića (FOTO)

Vujadin stigao u Nikoziju

  • 14
Foto: Printscreen Instagram

Doskorašnji štoper i kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić stigao je u svoj novi klub, a Apoel ga je i predstavio putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama.

- Nova era za Vujadina Savića - objavio je APOEL, dve godine nakon što se Vujadin vratio u Zvezdu iz moldavskog Šerifa kao slobodan igrač.

 
 
 
View this post on Instagram
NEW ERA for @savicvujadin #IN8INITY #APOELFCA post shared by APOEL FC (@apoelfcofficial) on

Zvezda ga je neočekivano pustila bez obeštećenja, iako je bio standardni prvotimac i stub odbrane kluba i mada mu je tržišna vrednost porasla sa pola miliona na tri miliona evra.

Crveno-belima će pripasti jedino 50 odsto od naredne Savićeve naredne prodaje. On je u svom drugom mandatu u crveno-belom dresu igrao prvo Ligu Evrope u pretprošloj sezoni, a onda i Ligu šampiona u prošloj.

Prethodne godine je imao i nekoliko problema sa povredama zbog čega je propustio nekoliko mečeva grupne faze elitnog evropskog takmičenja. Zvezda je sa njim u ekipi osvojila dve titule prvaka Srbije i započela je drugi ciklus kvalifikacija za Ligu šampiona protiv litvanske Suduve.

Očekuje se da će nakon odlaska Savića klub napustitti i Filip Stojković koji je takođe došao na leto 2017. godine.

VIDEO - Mitar Mrkela o odlasku Vujadina Savića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VIDIC

    15. jul 2019 | 17:18

    Dobar igrac,veliki Zvezdas,ali Miloje je hteo da se resi Savica,Stojkovica,Causica...,zbog nocnih provoda ,a i Savic je strastven kladionicar.Unosili su nemor u ekipi i ona izjava Milojevica od pre 10 dana da vise nece trpeti nocne provode to se odmosilo na njih ,i zato su svi pusteni niz vodu bez obestecenja....

  • mixi

    15. jul 2019 | 15:57

    Srećno mali ,hvala ti za srčanost. Nismo te ispoštovali pri odlasku a nadam se da ćeš se pridružiti opet za koju godinu.

  • 🔴🔵⚪

    15. jul 2019 | 15:53

    Znači sledeće sezone Kiprani u nižem rangu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA