≫ 

Oproštajno pismo Vujadina Savića: Idem ponosno i uzdignuta čela, prva i najveća ljubavi!

Emotivno je doživeo Savić rastanak

  • 19
Vujadin Savic, vodja Delija Foto: Telegraf

Novi igrač APOEL-a, Vujadin Savić, oprostio se od Crvene zvezde.

Duga transfer saga okončana je odlaskom nekadašnjeg kapitena na Kipar, od čega će Zvezda dobiti 50 odsto od narednog transfera.

- Prva i najveća ljubavi! Ti, pa svi ostali! Uz tebe sam odrastao, pesmom o tebi počinjao je i završavao se svaki dan! Želim da ti se zahvalim što si mi pruzila sansu, čast i privilegiju da nosim i branim taj sveti grb i crveno-bele boje! Da budem predstavnik navijača na terenu! Da budem prvi kapiten u istoriji kluba koji je uveo Zvezdu u Ligu šampiona, zajedno sa saigračima, stručnim štabom, upravom i najboljim navijačima na svetu! Hvala ti što si mi omogućila da ostvarim skoro sve svoje dečačke snove, da osvojim i dignem pehar na našoj Marakani - napisao je Savić pred reči zahvalnosti, a klub mu je posvetio i veliki video snimak.

- Želim svima da se zahvalim na prelepoj saradnji koju smo imali ove dve godine! Upravi, treneru, saigračima, novinarima, ljudima koji su zaposleni u klubu, navijačima! Ponosno i uzdignutog čela sam otišao jer sam ponašanjem, zalaganjem i igrama opravdao poverenje svih vas! Nedostajaće mi duh Marakane, trenutak kada izlazimo iz tunela i glasno viknem AJMO CIGANI, huk sa tribina, zvezdaška i prava svlačionica! Sve! Posebnu zahvalnost dugujem našim navijačima, DELIJAMA! Tu energiju i ljubav koju ste pokazivali i pokazujete prema meni nikada neću zaboraviti! Voleti i biti voljen! TO JE MOJ NAJVECI USPEH! Možda ste izgubili mene kao igrača, ali ste ponovo dobili jednog od vas! Čuvajte i branite našu Zvezdu najbolje što umete! Srećno i veliko hvala za sve!

 
 
 
View this post on Instagram
Prva i najveca ljubavi! Ti pa svi ostali! Uz tebe sam odrastao, pesmom o tebi pocinjao je i zavrsavao se svaki dan! Zelim da ti se zahvalim sto si mi pruzila sansu, cast i privilegiju da nosim i branim taj sveti grb i crveno-bele boje! Da budem predstavnik navijaca na terenu! Da budem prvi kapiten u istoriji kluba koji je uveo Zvezdu u ligu sampiona, zajedno sa saigracima, strucnim stabom, upravom i najboljim navijacima na svetu! Hvala ti sto si mi omogucila da ostvarim skoro sve svoje decacke snove, da osvojim i dignem pehar na nasoj marakani! Zelim svima da se zahvalim na prelepoj saradnji koju smo imali ove dve godine! Upravi, treneru, saigracima, novinarima, ljudima koji su zaposleni u klubu, navijacima! Ponosno i uzdignutog cela sam otisao jer sam ponasanjem, zalaganjem i igrama opravdao poverenje svih vas! Nedostajace mi duh marakane, trenutak kada izlazimo iz tunela i glasno viknem AJMO CIGANI, huk sa tribina, zvezdaska i prava svlacionica! Sve! Posedbu zahvalnost dugujem nasim navijavima, DELIJAMA! Tu energiju i ljubav koju ste pokazivali i pokazujete prema meni nikada necu zaboraviti! Voleti i biti voljen! TO JE MOJ NAJVECI USPEH! Mozda ste izgubili mene kao igraca, ali ste ponovo dobili jednog od vas! Cuvajte i branite nasu Zvezdu najbolje sto umete! SRECNO I VELIKO HVALA ZA SVE❤️🔴⚪️🔴⚪️🔴A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo!

    15. jul 2019 | 21:23

    Perfektan oprostaj u vidu teksta. Emotivno i jako! Bravo,majstore! Srecno!

  • Čule

    15. jul 2019 | 21:31

    Ne mogu da verujem kad pročitam da je neko napisao da je jedva cekao da ode, pa cekajte ljudi bio je dobar dok je bio bolji na terenu a cim malo popusti odma ne valja, treba malo postovanja prema čoveku, imam osećaj ako Miloje malo popusti i dodju malo losiji rezultati bice priče '' odlazi'' mnogo se brzo zaboravljaju rezultati

  • DDF

    15. jul 2019 | 21:23

    "Putuj igumane"i srecan ti put...samo kad smo ti"ledja videli"😏😏😏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA