Kraj sapunice: De Liht je Juventusov!

Mino Rajola naplatio ''masnu'' proviziju

  • 1

Kako javlja italijanski transfer guru Đanluka Di Marcio, a nešto kasnije i Skaj sport, Juventus je dostavio bankarske garancije koje je Ajaks zahtevao i time je i poslednji detalj za realizaciju transfera Matijasa de Lihta otklonjen.

Transfer će biti ''težak'' 70 miliona, a Kopljanici će u budućnosti moći da inkasiraju još dodatnih 5 miliona evra na ime raznih bonusa.

Kako navodi Skaj sport, De Liht će u sredu 17. jula obaviti lekarske preglede kada će i zvanično potpisati ugovor sa Bjankonerima na pet godina uz godišnja primanja od 12 miliona evra. Ovaj ugovor će ga učiniti drugim najplaćenijim fudbalerom Serije A odmah iza klupskog kolege Kristijana Ronalda.

Juvaentus, Ajaks

Foto: Tanjug/AP

U ugovoru će biti i nešto netipično za italijansi fudbal, a pogotovo za Juventus - otkupna klauzula. Na tome je insistirao igračev agent, a klub je pristao na to i ona će iznositi 150 miliona evra.

Poslednjih mesec dana vodila se velika borba između Barselone, PSŽ-a i Juventusa oko kapitena Ajaksa, međutim glavnu ulogu imao je menadžer Mino Rajola.

On je u celom ovom poslu "dobar" čak 11 miliona evra, toliko iznosi menadžerska provizija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vule

    16. jul 2019 | 10:17

    Šteta što nije ostao u Ajaxu ali stvoriće oni novog De Lighta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA