≫ 

Džemaili emotivno o Mihi: Borimo se za Sinišu, svima nam je kao otac

Lepe reči švajcarskog reprezentativca za Srbina

  • 1

Svi u Bolonji bili su u šoku posle vesti da Siniša Mihajlović boluje od leukemije te da mu predstoji borba za život narednih meseci. Novonastala situacija posebno je pogodila igrače koji su se vezali za srpskog trenera od njegovog dolaska u klub, zajednički gradili dobre rezultate, sačuvali klub u Seriji A.

Sa neskrivenim simpatijama prema treneru govorio je kapiten ekipe, švajcarski reprezentativac Blerim Džemaili.

- Trener će dobiti ovu bitku i za nas takođe, jer smo ovde svi kao porodica - rekao je Džemaili.

- Ono što nam je on pružio poslednjih šest meseci retko koji trener može, i to za tako kratak period. Znamo kakva je osoba u pitanju, koliko je jak i sada ćemo mi pokušati njemu da prenesemo našu snagu i energiju. Jedva čekamo da nam se vrati - kaže momak rođen pre 33 godine u Tetovu.

Jedna od scena koja je ostala upamćena u danu kada je Mihajlović saopštio svetu loše vesti su igrači Bolonje na treningu poređani oko tableta, netremice prateći izjave svog trenera.

- Njegovi saradnici su deo njega i na svakom treningu osetimo kao da je tu. Dali smo mu obećanje i posebno ja kao kapiten želim da se ono ispuni. Bili smo u šoku kada je objavio da boluje od leukemije, ali kada smo razgovarali sa njim shvatili smo da samo treba da nastavimo da radimo i treniramo kao i do sada, jer će on biti sa nama ubrzo. Siniša nam je rekao na nastavi da radimo sa osmehom i radićemo sve što nam bude rekao. Pokazao nam je put, sledili smo ga u poslednjih šest meseci. On je lider koji nas može odvesti do ciljeva kojima težimo.

Džemaili je rekao da u Mihajloviću svi igračli vide očinsku figuru.

- Niko ovo nije očekivao, ali svi smo uz Mihajlovića. On je svima nama kao otac, i zato ćemo se boriti za njega kao što se i on bori za nas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA