≫ 

Marakana zasijala pred Suduvu: VIP sektor uglancan, zeleni tepih nikad lepši... (FOTO)

Sve je spremno za evropsku premijeru pred domaćim navijačima

  • 6
Foto: crvenazvezdafk.com

Zvezda je spremna za prvi evropski izazov pred svojim navijačima za ovu sezonu, pokazuju to i fotografije "Marakane" na dan kada će učenici Vladana Milojevića ugostiti Suduvu u revanšu 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona (20:45).

Dugo najavljivana rekonstrukcija VIP sektora na zapadnoj tribini je završena, gornji delovi "zapada" sada su jasno odvojeni od ostatka tribine sa udobnijim sedištima i vlasnicima sezonskih ulaznica ili dnevnih karata pružaće komfor koji do sada nisu imali.

Čitav sektor uokviren je reklamnim panelima sa porukom "učlani se" za armiju navijača koji još uvek nisu obezbedili godišnje karte za mečeve voljenog kluba.

Uglancana je i unutrašnjost stadiona, navijači sigurno neće imati zamerke na "novo ruho" najvećeg srpskog stadiona, a taze postavljena travnata podloga je ono što je, ipak, najvažnije u čitavoj priči.

Igrači Zvezde će protiv Suduve zaigrati na pravom travnatom tepihu koji ostavlja minimalnešane da lopta "tandrče" prilikom razmene pasova, pa sa te strane fudbaleri srpskog šampiona čekaju savršeni uslovi da odigraju kvalitetnu utakmicu.

U nekoliko fotografija uverite se i sami kako izgleda "našminkana" Marakana pred Zvezdinu evropsku premijeru na domaćem terenu.

Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com

Posle 0:0 u Litvaniji, Zvezda večeras (20.45) na Marakani mora da savlada Suduvu, a kvota da će to učiniti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Suduva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lune

    16. jul 2019 | 12:05

    A semafor?

  • Ultras

    16. jul 2019 | 12:58

    Gde su sad oni sto su pisali za travu 50 nijansi zelene????

  • Aca

    16. jul 2019 | 14:18

    Sve je to lepo. Ali sad bi trebao nas narod da se nauci,da zauzima mesta koja su ispisana na ulaznici,a ne da sedi gde mu se prohte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA