≫ 

Bio je stvarno nesrećan start: Milojević se izvinio Slavickasu i Suduvi zbog faula Gobeljića

Trener crveno-belih poželeo povređenom fudbaleru brz oporavak

  • 15

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su protiv Suduve 2:1 u revanš meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, uz dobru igru, naročito na startu susreta koja raduje trenera crveno-belih Vladana Milojevića. 

On je posle meča istakao da je njegov tim igrao mnogo bolje nego u prvom meču sa litvanskim timom.

 - Bolje nego u prvoj utakmici, zasluženo smo prošli. Ima mnogo prostora za napredak i polako ulazimo u takmičarski ritam. Potrebne su nam takmičarske utakmice, kreće prvenstvo i bićemo bolji - rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Beogradu.

Trener Zvezde izvinio se Suduvi, kao i Slavickasu, fudbaleru kojem je Gobeljić u jednom startu polomio nogu.

- Želim da se izvinim u ime kluba, stručnog štaba i igrača. Bio je stvarno nesrećan start, znate i sami šta se dogodilo. Ne znam koje reči mogu da upotrebim osim da poželim igraču brz oporavak i da što pre bude na terenu. Kada vidite taj prelom noge i nesmotren start... Gobeljić to nije želeo. On je u teškom psihičkom stanju, otišli smo zajedno do njihove svlačonice i izvinili se - rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

VIDEO: Jovičić se izvinio za crveni u ime Gobeljića, pa uputio reči podrške Mihi i Kuzmiću

Zvezda se plasirala u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a Milojević je kratko analizirao meč.

- Čestitao bih igračima jer nije bilo lako igrati sa igračem manje od 65. minuta. Moglo je da bude ubedljivije. Imali smo lepe šanse da damo treći gol i budemo mirniji. Imali smo stativu, pa drugu, oni prečku... Jako je bitno što smo prošli u drugo kolo.

Naredni protivnik Crvene zvezde biće HJK Helsinki iz Finske.

Nisam gledao Helsinki. Za mene je to bila zabranjena tema. Neće se pričati o Helsinkiju jer se spremamo za utakmicu sa Javorom. Možda neko sa strane gleda drugačije, ali ja želim da igrači budu koncentrisani na narednu utakmicu. Spremićemo se za Helsinki, imamo dovoljno vremena, da budemo bolji nego što smo bili - rekao je Milojević.

Šta je sve rekao Milojević posle meča, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije lako

    17. jul 2019 | 07:33

    Bolje i ovce cuvati nego trenirati igrace kao sto su Gobeljic.

  • Cex

    17. jul 2019 | 08:26

    Budi posten pa kazi da start nije ni nesrecan ni slucajan,nego nameran start coveka koji mozga nema. Razmisli malo da ovaj covek vise fudbal verovatno nece vise nikad da igra,a to sto je tvoj igrac ne menja stvar.

  • Novica

    17. jul 2019 | 07:00

    I ako sam veliki navijac zvezde a ujedno i dugogodisnji igrac smatram da start nije bio slucajan ovo je bilo tako pogibeljno da se ja pitam dozivotna zabrana igranja fudbala za takav start.a za to su krive sudije sto ne postuju pravila fudbalske igre jer da sanjcionisu startove sa dosta slabijim intezitetom nebi do ivskvih startova dolazilo i puni kepseg fudbala bi bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA