Partizanovi "otpisani" treniraju sa Teleoptikom!

Prekomanda obavljena uz usmenu suglasnost samih igrača kako bi se u perspektivi izbegli eventualni pravni problemi

  • 5
Goran Zakarić

Foto: Marko Jovanovic

Šestorica (preostalih) fudbalera, koje je trener Partizana Savo Milošević pre početaka letnjih priprema iznenada precrtao za narednu sezonu – Mark Valijente, Nemanja Nikolić, Nemanja G. Miletić, Goran Zakarić, Armin Đerlek i Miroslav Vulićević, od danas će biti prekomandovani u filijalu crno-belih Teleoptik, gde će nastaviti sa radom pod palicom trenera Žarka Lazetića, saznaje Telegraf.

Odluka je doneta u toku jučerašnjeg dana, a pre nego što je sprovedena u delo, Partizan je morao da obavi sastanke i dobije suglasnost svih navedenih fudbalera, kako bi se predupredili eventualni pravni problemi u slučaju da neko od igrača nije želeo među “optičare”.

Jer pomenuti fudbaleri nisu napravili nikakav disciplinski prekršaj, niti prekršili stavke ugovora, već ih je struka “precrtala” i svaka odluka bez njihove saglasnosti bi mogla da se kategoriše kao diskriminacija i eventualno donese ozbiljne posledice u sudskim procesima.

Ipak, to nije bio slučaj, pošto su se Valijente, Nikolić, Đerlek, Miletić, Zakarić i Vulićević saglasili da treniraju sa ekipom, jer je to svakako bolja solucija od one koja ih je zadesila od sredine juna, kada su radili samostalno u sportskom centru u Zemunu, nekad čak i bez trenera.

U pomenutoj grupi igrača zanimljivo je to da je samo Armin Đerlek licenciran za takmičenje u Superligi, dok se ostali nisu našli na tom spisku i čekaju priliku da promene sredinu. Prvog radnog dana u “novoj ekipi” došlo je do “zastoja” u komunikacijama, jer se pomenuta šestorka pojavila na treningu filijale, ali im niko nije javio da Teleoptik igra kontrolnu utakmicu. Zato će morati da sačekaju naredni trening...

VIDEO - Savo Milošević zamalo zaplakao kada je pričao o Mihajloviću

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    17. jul 2019 | 10:50

    Zakaric je po meni odličan igrač , mislim zaslužio je da bude bar na klupi.

  • CHELSEA

    17. jul 2019 | 14:16

    ZAKARIĆ JE ODLIČAN NAČIN KAKO NESPOSOBNA UPRAVA NA ČELU SA TRENEROM UPROPŠTAVA ODLIČNOG IGRAČA KOJI JE ZA PRVU POSTAVU.... UPRAVA NAPOLJE,UPRAVA NAPOLJE GROBARI -ISTOK JEDINI PRAVI NAVIJAČI

  • Lud zbunjen

    17. jul 2019 | 13:59

    Uopšte im nije zaprećeno, nije sigurno... Ne bi to uradile poštenjačine iz Partizana, nije to njihov stil, nije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA