≫ 

PSŽ predstavio novo pojačanje: Novi štoper za svega 32 miliona evra

Iz Borusije Dortmund stigao je Abdu Dijalo

  • 0
Abdu Dijalo, Borusia Dortmund Foto: Guliver/Karina Hessland/Getty Images

Najavili smo da su se PSŽ i Borusija Dortmund dogovorili oko transfera francuskog štopera, a sada je i ozvaničeno. Abdu Dijalo je novi ''Princ''.

Bilo je jasno da PSŽ nemože do De Lihta, a trener Dortmunda Lusijan Favar je saopštio Diajlu da će morati da se preseli na klupu nakon povratka Matsa Humelsa.

I ako mu je cena oko 40 miliona evra, nemački klub ga je pustio za svega 32 miliona evra, samo godinu dana nakon što su ga kupili za 28 miliona od Majnca.

Ugovor sa ''Svecima'' je potpisao na pet godina.

Igra štopera, ali se dobro snalazi i na desnom beku. Kapiten je mlade reprezentacije Francuske i ovaj povratak u domovinu ćemu sigurno pomoći da se približi seniorskoj ekipi.

Velika mi je čast što sam postao deo kluba kao što je PSŽ. Uvek sam govorio da mi se ovaj projekat dopada. Zato je ovo veliki korak u mojoj karijeri. Daću sve što mogu i umem za moj novi tim. Imam velike ambicije, baš kao i PSŽ - rekao je Dijalo nakon što je predstavljen na Parku prinčeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA