≫ 

Poznati svi potencijalni rivali Zvezde u 3. kolu kvalifikacija: Gol u 87. doneo sreću crveno-belima!

Pobeda BATE Borisova sprečila PAOK da uđe među nosioce

  • 43
FK Crvena zvezda - FK Suduva Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda je saznala imena svih potencijalnigh rivala u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona!

U pitanju su Ajaks, Seltik, Dinamo Zagreb, Kopenhagen, BATE Borisov i APOEL. Sreća je u jednom trenutku pogledala crveno-bele, jer im je pretilo da na žrebu 22. jula u grupi potencijalnih rivala bude i šampion Grčke - PAOK!

S obzirom na to da je BATE preokrenuo u Poljskoj i dobio Pjast sa 2:1 golom u 87. minutu, Grci su ostali prvi ispod crte. Ali je zato prvi iznad APOEL za koji odnedavno igra doskorašnji kapiten Zvezde Vujadin Savić.

APOEL u drugom kolu ide na Sutjesku koja je posle penala izbacila Slovan. BATE će se nameriti na norveški Rozenborg, Kopenhagen igra ptotiv TNS-a iz velsa, a Dinamo protiv Saburtala iz Tbilisija. Seltik ide na Nome Kalju.

Zvezda, podsetimo, igra protiv Helsinkija, a prvi meč na programu je na Marakani 24. jula. Revanš je sedam dana kasnije.

Pogledajte sve parove drugog kola:

Liga šampiona Printskrin: Wikipedia

VIDEO: Slavlje fudbalera Zvezde i navijača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ds

    18. jul 2019 | 10:06

    Izgleda da je Zvezda preko noci postala najomrazeniji tim u Srbiji. Partizanovci je ne vole jer imaju neke komplekse pa jedva cekaju neki kiks da se smeju, a ova polovina sto navija za Zvezdu ocigledno zaboravlja da smo mi ipak tim iz Srbije. Jesmo mi igrali ligu sampiona i pobedili Liverpul ali to ne znaci da smo preko noci postali taj isti Liverul. Odjednom je veliki neuspeh ako se ne plasiramo u ligu sampio, a do pre par godina ili je nismo igrali zbog finansija ili su nas u kvalifijacijama pumpali kairat, cernomorec i ostali. Zaboravljate da smo mi i dalje mali tim, koji je u dugovima, koji dolazi iz slabe lige. Ne pocinjemo mi od prvog kola za dzabe. Isto je tako i sa reprezentacijom. Jednostavno mi smo nivo litvanije, andore i ostalih i svaki dalji iskorak treba da bude uspeh za nas a ne da negodujemo i kad pobedimo. Tuzno je sto zvezdasi prozivaju svoj tim umesto da im damo podrsku. Kakvi da su nasi su i trebamo se radovati svakoj pobedi pa i ukupnom rezultatu protiv Suduve 2:1. Pozdrav

  • 123

    18. jul 2019 | 08:10

    Evo malo da se podsetimo,prvi veliki promasaj napravio je Plavsic odlaskom u Prag kog smo samo pola godine posle njegovog prelaska izbacili iz EL,onda je Radonja otisao u potrazi ja srecom,nije se bas ostvarila,a sada Vujadin,kakva bi to sudbina bila da izvucemo Apoel i da ih izbacimo... Giska drz se 😁😁😁

  • Uros

    18. jul 2019 | 08:18

    Bilo ko osim Ajax-a, i odosmo lagano u play-off.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA