Gobeljić posetio Slavickasa u bolnici: Značilo mi je da mu se lično izvinim (FOTO)

Delegacija Crvene zvezde posetila je fudbalera Suduve Vaidasa Slavickasa, koji je doživeo povredu na utakmici sa Crvenom zvezdom.

  • 16
Marko Gobeljić, Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela, Bolnica Foto: Crvenazvezdafk.com

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela i fudbaler Marko Gobeljić obišli su Vaidasa Slavickasa koji je nakon povrede na Marakani operisan u Beogradu u Urgentnom centru.

Crveno-bela delegacija poklonila je litvanskom fudbaleru dres koji su potpisali svi prvotimci Crvene zvezde i prenela mu je želje cele ekipe da se što pre oporavi.

Ono što raduje jeste da su doktori zadovoljni kako je protekla operacija i kako ide oporavak, a Slavickas će se za dan ili dva vratiti u Litvaniju.

- Drago mi je što sam imao prilike lično da se izvinim zbog povrede. Žao mi je zbog svega što se desilo i zato mi je mnogo značilo što sam danas imao priliku da popričam i lično se izvinim Slavickasu - poručio je Gobeljić.

Podsetimo, Gobeljić je Slavickasu slomio nogu na dva mesta posle pogiblejnog starta zbog kojeg je isključen.

Svi na Marakani su se hvatali za glavu zbog tog prizora:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • juzni front

    18. jul 2019 | 13:17

    Cepanice neotesana!

  • Realno

    18. jul 2019 | 13:47

    J***š izvinjenje kad si čoveku uništio karijeru. Šta znači to:-'nisam namerno'? Samo buzdovan može da napravi onakav start i to još pri vođstvu od 2:0.

  • CG

    18. jul 2019 | 13:09

    Mozda si mu unistio karijeru. Zato kad potpises ucgovor milion mu pokloni. To bi mu vise znacilo a jos visece mu trebati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA