≫ 

Krunić posle eliminacije Radničkog iz Evrope: Izvinjavam se celoj Srbiji... (VIDEO)

Nišlije podbacile protiv Estonaca

  • 26

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Simo Krunić, posle eliminacije od estonske Flore u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, izvinio se navijačima i rekao da je svestan da je krivica do njegovog tima.

Nišlije su, nakon poraza u Estoniji 0:2, na Čairu pred 6.000 navijača odigrale nerešeno 2:2 i oprostile se od Evrope za ovu sezonu.

- Pokušavali smo da napadamo, dali smo dva gola, ali dva smo nažalost i primili - rekao je nakon meča trener Nišlija Simo Krunić.

- Čestitam igračima, dali su maksimum, ali očigledno je presudio prvi meč. Prvi gol primili smo zbog pada koncentracije, a znali smo da su jaki na prekidima. Nedostajalo je malo sreće. Izvinjavam se celoj Srbiji i našoj publici zbog ispadanja, teško je pričati, ali svesni smo da je do nas.

Krunić je kazao i da nije iznenađen zbog nešto "hladnijeg prijema" kod publike koja mu je sporadično skandirala "Simo odlazi".

- To što je bilo na poslednjem meču sa Čukaričkim, bilo je, ali ja sam profesionalac, dajem sve za svoj klub, pa tako i sada za Radnički - aludirao je Krunić na tenzije u Nišu krajem sezone dok je bio na klupi "Brđana".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    19. jul 2019 | 06:40

    Šta je Kruniću da nisu Sudije krive??? Otići ćeš ti iz Niša brže nego što si doš'o!!!

  • Putin R.S

    19. jul 2019 | 07:43

    Kakav si bre ti trener?? Nemas pojma da napravis taktiku za Floru, a hoces na Ajntaht?? Budi srecan sto niste prosli ovo kolo. Ti si bre neznalica covek. Igraci ti se nazad dodaju kao da vode 5:0. Bez ideje, taktike, znanja, volje... sramota. Bicete pve sezone 10-ti

  • Kiza i Komina

    19. jul 2019 | 05:38

    Nema potrebe, ima nas koje ste ucinili srecnim bar na sekund.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA