Evo kako je Miha reagovao na parolu i pesmu Delija: Član Zvezdine zlatne generacije mu poslao snimak

Dragiša Binić je direktno sa stadiona poslao Siniši Mihajloviću video sa Marakane kada se Severom orilo njegovo ime

  • 5

Član Zvezdine zlatne generacije, Dragiša Binić, poslao je odmah tokom meča Zvezda - Suduva snimak navijača koji su skandirali ime Siniše Mihajlovića uz parolu podrške svom nekadašnjem saigraču, koji se leči od leukemije u Bolonji.

Siniša je pre nekoliko dana obelodanio da boluje od leukemije i da je neophodno da započne agresivnu terapiju koja uključuje zračenje i hemoterapije, i već je počeo sa prvim terapijama, nakon što je ustanovljen i koji konkretan tip leukemije ima.

Mihajlović u ovoj bici nije sam, već mu podršku pružaju širom sveta, a ogromnu podršku dobio je od Delija, koje su na meču protiv Suduve istakli transparent podrške na kojem je pisalo:

- Rodio si se znajući samo za život. Živeo si znajući samo za pobede. Pobedi, Siniša! - istakle su Delije, a zatim je na Severu zagrmelo njegovo ime.

FK Crvena zvezda - FK Suduva Parola podrške Delija Siniši Mihajloviću; Foto: Marko Jovanović

Ovaj snimak je odmah još tokom utakmice njegov saigrač iz Zvezde, Dragiša Binić, poslao svom prijatelju, koji je iz bolničke postelje gledao kakvu je podršku dobio i na koju je reagovao sa mnogo emocija.

-  Odmah, još dok se igrala utakmica između Crvene zvezde i Suduve, Mihi sam poslao video-snimak u kojem su mu „delije“ s toliko ljubavi i emocija pružile podršku. Takvo poštovanje navijača prema nekom bivšem igraču nisam doživeo nikad na „Marakani“. Verujte mi, Mihi to mnogo znači u ovom trenutku. Pa, kome ne bi bilo drago da vidi koliko je voljen, naročito u svojoj zemlji. Neraskidiva je ta ljubav između njega i Crvene zvezde  - rekao Dragiša Binić za Alo.

VIDEO: Cela Marakana se naježila zbog parole Delija za Mihu, a onda je zagrmela pesma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zivkoni

    19. jul 2019 | 16:21

    Eh, kad bi i misevi imali jednu legendu kao mi gde bi im bio kraj....

  • Чика Јова

    19. jul 2019 | 18:47

    Спортска Србија је уз Миху, било које боје били.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA