Beograd preplavljen crveno-belim: Zvezda napravila veliku akciju kako bi napunila Marakanu za Javor!

Zvezdaši su se odazvali pozivu kluba

  • 5
FK Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda priredio je zanimljivu akciju kako bi animirao navijače da dođu na utakmicu sa Javorom na startu Superlige, u subotu od 20 časova.

- Crveno-bele boje ukrasile su danas srpsku prestonicu, a povod je bila akcija našeg kluba u okviru koje su zvezdaši nagrađivani ulaznicama za susret prvog kola superlige protiv Javora, ali i brojnim drugim zanimljivim nagradama iz Zvezdinog zvaničnog šopa. Stotine zvezdaša koji su se našli u klupskim obeležjima u centru Beograda, od Hrama Svetog Save do Pobednika, nagrađeni su ulaznicama za utakmicu sa Javorom, ali i ulaznicama za meč sa Helsinkijem, majicama, kačketima, privescima, olovkama, slagalicama i portiklama - navodi se na sajtu kluba.

- Boje našeg kluba dominirale su Slavijom, Terazijama, Knez Mihajlovom, a crveno-beli dan u Beogradu ukrasile su pesme zvezdaša od kojih je svako nagrađen prikladnim poklonom uz dogovor da se već sutra vidimo na tribinama stadiona "Rajko Mitić".

Inače, karte za meč su 300 dinara (sever), 400 (istok), 500 (zapad) i 1.000 za VIP zapad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA