≫ 

Zvezda pomaže povređenom fudbaleru: Slavickasu čarter i kompletno lečenje od crveno-belih

Lep gest crveno-belih

  • 57
Crvena zvezda Foto: crvenazvezdafk.com, Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su protiv Suduve 2:1 u revanš meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koji je obeležio fudbaler Zvezde Marko Gobeljić neopreznim startom za crveni karton nad Vaidasom Slavickasom. 

Posle teškog dvostrukog preloma potkolenice, Slavickas je ostao u Beogradu, a u poseti ovom fudbaleru su već bili Mitar Mrkela, Zvezdan Terzić i fudbaler Marko Gobeljić koji je načinio taj neoprezan start.

- Drago mi je što sam imao prilike lično da se izvinim zbog povrede. Žao mi je zbog svega što se desilo i zato mi je mnogo značilo što sam danas imao priliku da popričam i lično se izvinim Slavickasu - poručio je Gobeljić.

Sada, ruski mediji prenose da se Crvena zvezda obavezala da će preuzeti na sebe sve troškove puta i privatnog aviona koji će prevesti Slavickasa u Litvaniju. Tako će crveno-beli finansirati čarter za prevoz fudbalera u iznosu od 12.000 evra, a snosiće i sve troškove lečenja.

Kreće Zvezda u novu sezonu i u domaćem šampionatu, a na Marakanu večeras (20.00) dolazi povratnik u elitu Javor. Kvota da će domaćin slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Javor

VIDEO: Gobeljić polomio nogu igraču Suduve, pa dobio direktan crveni karton

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan SD

    20. jul 2019 | 12:29

    Gobeljic je pokazao nakom samog starta kolko mu je stalo do povredjenig igraca da je ponosno napustio teren ne okrenuvsi se na igraca koii se previjao od bolova na travi. Kazniti ga dozivotnom suspenzijom jer je svojim ne znanjem i bagatoscu coveku nabeo teske telesne povrede i unistio karijeru, nadam se da ce povredjeni i svoja prava potraziti sudski i da ce sve trosove naplatiti.

  • Predator

    20. jul 2019 | 13:47

    Sta Zvezda da plati!!! Neka plati ova cepanka, pa neka ide da sece sumu, da zaradi pare!!!Za bolje nije!!!

  • ХАЏИ КОСТА

    20. jul 2019 | 15:38

    ГОСПОДСКИ ГЕСТ НАШЕГ КЛУБА САМО ШТО БИ СВЕ ОВО ТРЕБАЛО ДА СЕ ГОБЕЉИЋУ ОДБИЈЕ ОД ПЛАТЕ НЕ САМО ЊЕМУ НЕГО СВАКОМЕ ЗБОГ КОГА КЛУБ БУДЕ КАЖЊЕН ЗНАЧИ НАПРАВИО СИ ГЛУПОСТ ПЛАТИ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA