≫ 

Inđija igra drugačije od svih ostalih: Savo "sipao" pohvale za rivala pred premijeru (VIDEO)

Kreće Partizanov novi pokušaj da povrati primat u srpskom fudbalu, prva stanica je Inđija

  • 7

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred početak sezone u Superligi i prvi meč protiv Inđije, rekao je da će njegov tim imati težak zadatak protiv novajlije u najjačem rangu srpskog fudbala.

Duel vicešampiona i tima iz sremske ravnice igra se u nedelju od 18 sati na Gradskom stadionu u Inđiji.

- Mislim da smo spremni za sutrašnju utakmicu. Kao i svaki početak očekujemo da će biti teško. Sa druge strane svi znamo koliko znači dobar početak u ligi za sve ono što će se dešavati. Ovaj mesec će biti naporan za nas, jer ćemo konstantno da igramo četvrtak - nedelja. Ali je još važnije da od početka uđemo jako, čvrsto sa dobrim rezultatima koji su nam neophodni zbog samopouzdanja. Sutrašnja utakmica je jako bitna za nas - rekao je Milosević novinarima na knferenciji u SC Teleoptik.

Šef stručnog štaba crno-belih istakao je da dobro poznaje sutrašnjeg rivala i da će njegov tim morati da da maksimum.

- Ekipu Inđije poznajem vise nego druge u Superligi. Poslednjih nekoliko godina sam ih gledao u Prvoj ligi. Poznajem tim i trenera. Zasluženo su ušli u Superligu, imaju kvaliteta. Njihov trener je jedan od retkih koji želi posed i nadigravanje, što je za svaku pohvalu. Očekujem dosta dobru utakmicu. Moraćemo da damo svoj maksimum. Igraju drugačije od ostalih ekipa u Superligi sa kojima smo se susretali - rekao je Milošević, koji je dodao da je ekipa spremna oko 90 odsto.

- Napravali smo da i utakmica protiv Inđije bude završni deo pročesa priprema. Dobro je što ćemo na početku imati veliki broj utakmica što će nas pomoći da uđemo u takmičarski ritam.

Milošević je istakao da tim koji će sutra da izađe na teren protiv inđije nije igrao ni na jednoj pripremnoj utakmici, a govorio je i o tome kakvi su ciljevi Partizana u novoj sezoni.

- Jedino što mogu da obećam da ćemo dati svoj maksimum. Mislim da smo dali neke smernice i ekipa je pokazala šta želi. Probaćemo da približimo mentalitet, taktičku dispciplinu i voljini momenat onome kako se igra u Evropi. Cilj su trofeji, naravno.

VIDEO: Poslušajte i Miloševićev komentar o snazi tima koji ima na raspolaganju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA