≫ 

Vlahović promašivao lepe šanse protiv Arsenala, novi talenat Tobdžija kaznio Fjorentinu! (VIDEO)

Što nije pogađao Vlahović, jeste Nketija

  • 0
Dušan Vlahović

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Arsenala pobedili su Fjorentinu sa 3:0 u prijateljskom meču u okviru Internacionalnog kupa šampiona.

Nketija je bio dvostruki strelac, konačni rezultat postavio je Vilok, a duel je na obe strane poslužio da se proveri veliki broj igrača.

Valja napomenuti da su Aleksa Terzić i Dušan Vlahović bili starteri Ljubičastih, dok je Nikola Milenković u igru ušao u 72. minutu.

Najveći utisak ostavio je Edvard Nketija, 20-godišnjak koji se nada većoj šansi u klubu. Bio je omladinac Čelsija do 2015, kada se preselio u Arsenal, a beležio je zapažene nastupe u mlađim selekcijama Engleske, postigavši 21 gol na 25 mečeva, od U18 do U21 uzrasta.

Vlahoviću je jedan oštar udarac posle prodora po levom krilu odbranio, već posle tog napada je Nketije napravio laganu šetnju po 16-ercu za vođstvo. Fjorentina je propuštala šanse, imala ih je dosta u prvom poluvremenu, ali je ostala prilično nedorečena, naročito je Vlahović mogao da postane heroj tima, jednom je lukavo reagovao, ali je lopta prošla tik uz stativu.

VIDEO - Zvezda u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a evo šta kaže Milojević

Prvu zvaničnu utakmicu u sezoni Partizan igra danas (18.00) u Inđiji, na terenu povratnika u Superligu. Kvota na crno-bele je 1,25, a kvota da neće slaviti, odnosno na duplu šansu 1X je 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inđija - Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA