Bejl ide u Kinu?! Evo zbog čega nije igrao protiv Bajerna (VIDEO)

Geret Bejl u Kini? Možda bi neko rekao da je prerano za ovog 30-godišnjaka da ode na daleki istok, ali je to manje bitno kada je reč o velikom novcu

  • 1

Da li zato što "brane" poziciju Reala, ili zato što stvarno ima istine, tek španski mediji pišu da je Bejlov menadžer Džonatan Barnet insistirao da Geret ne igra za "kraljevski klub" protiv Bajerna (poraz 1:3) zbog toga što je u poodmaklim pregovorima sa nekoliko kineskih klubova.

Kao favoriti za Bejlov potpis se spominju Peking Guam i Đangsu Suning, a tamo bi velško krilo imalo platu istu ili bolju nego u Realu.

Bejl na Bernabeu ima 17 miliona evra bez poreza i baš su porezi kod Kineza primamljivi jer su upola manji nego u Španiji. Međutim, u slučaju da igrač košta više od deset miliona evropskih novčanica - dupliraju se.

Prelazni rok u Kini je kraći nego u Evropi pa će već početkom avgusta Geret biti u nekom od kineskih klubova, ukoliko su pisanja Španaca uopšte tačna.

Real se nada da će u celoj priči uzeti bar deo novca koji je uložio u svoje, nekada najskuplje pojačanje od 101 milion evra. Tu cenu Madriđani danas isplate Bejlu za oko šest meseci kroz platu.

Izvesno je da Velšanin ide iz Kraljevskog kluba, pošto je u nedelju bilo "puškaranja" na relaciji Zinedin Zidan - Džonatan Barnet, pitanje je samo ostaje li Geret u Evropi gde će malo ko moći da mu plati ono što plaćaju Kinezi velikim zvezdama.

VIDEO - Luka Jović se na srpskom jeziku predstavio Real Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA