≫ 

Zvezdina jutarnja bomba! Degenek se vratio na Marakanu: Ovo su detalji transfera!

Reprezentativac Australije posle šest meseci ponovo oblači dres crveno-belih

  • 52

Miloš Degenek se vraća u Crvenu zvezdu! Ovu informaciju je objavio njegov klub iz Saudijske Arabije - Al Hilal, koji mu je zahvalio na svemu što je uradio za ekipu i poželeo mu sve najbolje u Crvenoj zvezdi.

Degenek će narednih godinu dana biti u Zvezdi kao pozajmljen igrač, a crveno-beli imaju i mogućnost otkupa nakon isteka pozajmice.

Prema našim saznanjima, Degenek će u Zvezdi imati primanja koja uz bonuse dosežu do maksimalnih 400.000 evra. Veći deo njegove plate iz Al Hilala izdvajaće arapski klub, ali je i Degenek morao da prihvati određeno smanjenje, jer je upravo to i bio glavni kamen spoticanja u dogovaranju pozajmice, o čemu smo već pisali.

Šanse da se Degenek vrati u Zvezdu iz dana u dan postojale su sve veće, jer se otvorila mogućnost da Al Hilal i crveno-beli sklope dogovor o pozajmici, pošto je Degenek postao prekobrojan kod novog trenera kluba iz Rijada.

Pošto su očigledno jedini kamen spoticanja rešen, Degenek će se vratiti na Marakanu posle samo 6 meseci koje je proveo u Saudijskoj Arabiji.

 

- Australijski fudbaler Miloš Degenek je napustio pripreme prvog tima u Lincu posle dogovora sa klubom da ga pusti na jednogodišnju pozajmicu u Crvenu zvezdu sa opcijom otkupa ugovora - navedeno je u objavi Al Hilala na Instagramu.

 

I sam Degenek je zahvalio klubu i poželeo saigračima sve najbolje u budućnosti.

Želeo bih da zahvalim Al Hilalu što sam imao priliku da predstavljam jedan od najvećih klubova u Aziji. Takođe bih poželeo igračima i trenerima sve najbolje u novoj sezoni i da osvojite mnogo trofeja. Nadam se da se vidimo u budućnosti. Takođe i navijačima za dobrodošlicu i šansu da osetim moć navijača Al Hilala. Budite jaki i nastavite da podržavate ekipu - naveo je Degenek u svojoj oproštajnoj poruci.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Milos Degenek (@milosdegenek) on

 

VIDEO: Degenek otkrio šta mu je fudbaler Liverpula rekao u tunelu dok je podrhtavala Marakana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    22. jul 2019 | 07:33

    Dobro dosao....trebaju nam igraci koji vole Zvezdu,potrebna je hemija,ljudi koji mogu da osete atmosveru....srce na teren....

  • Kursumlija

    22. jul 2019 | 07:55

    Svaka cast!!!Dobro dosao majstore!!!🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪💪💪💪💪💪💪🍺🍺🍺🍺🍺

  • Ja...RS

    22. jul 2019 | 08:19

    Ooop bit ce DegeNJeka, bravo ovo sam cekao i znao sam da ce da pristane na smanjenje plate zato sto covjek svim srcem voli Zvezdu. 🇮🇩🏆🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA