≫ 

Zvezda izbegla Dinamo i Ajaks, ide na Kopenhagen ako prođe Helsinki! (FOTO)

Crveno-beli dobili potencijalnog rivala u trećem kolu!

  • 42
Žreb, liga šampiona, FK Crvena zvezda

Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv danskog Kopenhagena.

Naravno, uslov je da izabranici Vladana Milojevića prvo prođu finski Helsinki sa kojim igraju prvi meč 24. jula u 20.45 na svom stadionu. Nakon toga im sledi revanš sedam dana kasnije u prestonici Finske. Prvi mečevi trćeeg kola su na programu već šestog i sedmog avgusta, dok su revanši 13. avgusta.

Zvezda se našla u grupi nepovlašćenih ekipa zajedno uz PAOK i sa parovima: Karabag - Dandalk, Maribor - AIK, Makabi Tel Aviv - Kluž i Valeta - Ferencvaroš.

FK Crvena zvezda, Liga šampiona žreb

Printskrin: UEFA.com

U grupi povlašćenih su bili Ajaks i parovi Seltik - Nome Kalju, Kopenhagen - Nju Sejnts, Dinamo Zagreb - Saburtalo, BATE Borisov - Rozenborg i APOEL - Sutjeska.

Treće kolo donelo je nekoliko nepoželjnih rivala, a trebalo je izbeći amsterdamski Ajaks, dok bi susret sa APOELOM Zvezdu ekspresno susreo sa doskorašnjim kapitenom Vujadinom Savićem.

Seltik je veliki favorit protiv estonskog tima, od Kopenhagena se očekuje da dobije Velšane, slično je i sa Dinamom iz Zagreba i Savićevim timom.

Liga šampiona, žreb

Printskrin: Uefa.com

Jedino gde može da bude neizvesno je duel BATE Borisova i Rozenborga. Iz Kopenhagena je prethodnih dana bilo naznaka da im je Zvezda jedan od najnepoželjnijih protivnika i baš sa njom imaju šanse da se ukrste.

PAOK ide na prošlosezonskog polufinalistu Lige šampiona, Seltik će verovatno na Kluž ili Makabi, Karabag ili Dandalk idu na Sutjesku ili APOEL.

Ferencvaroš bi trebalo da se nađe u trećem kolu sa Dinamom iz Zagreba osim ako Saburtalo ne napravi neko čudo kao Gzira, dok će Maribor ili AIK otići na BATE Borisov ili Rozenborg.

VIDEO - Zvezda u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a evo šta kaže Milojević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miljan

    22. jul 2019 | 13:19

    Izbegli su oni Zvezdu

  • Euforija

    22. jul 2019 | 13:05

    Cudno da nas je zahvatila euforija prije nego li smo i Fince prosli. Znate li vi ko je Kopenhagen? Nije to Suduva niti Javor, to je agresivna i dobra ekipa, pritiska citavu tekmu, mene plasi ako na Marina odigraju agresivno koji je jedini kreativac u timu onda nam se lose pise.

  • BW

    22. jul 2019 | 12:48

    PAOK godinama nema srece uvek im zapadne Ajax. Zivim u Solunu vec tri godine i oni su vec uracunali ulazak u LS kad ono medjutim...neverica je ovde u vezi zreba ljudi ne mogu da dodju k sebi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA