Otkrivamo detalje transfera napadača u Partizan: Gigić na pregledima, ugovor na stolu!

Klub iz Humske će Mačvi isplatiti oko 150.000 evra za obeštećenje, plus procente od dalje prodaje

  • 10
Petar Gigić Printskrin: Youtube/Golden Videos

Najavili smo protekle sedmice da je Partizan kompletirao transfer napadača Mačve Petra Gigića (22) i to će danas dobiti i zvaničnu potvrdu u Humskoj, Fudbaler je od jutarnjih časova na lekarskim pregledima, a potom će parafirati četvorogodišnji ugovor  sa crno-belima, uz obeštećenje Šapčanima od oko 150.000 evra, plus procente od dalje prodaje.

Radi se o momku koji je ponikao u omladinskim selekcijama Radničkog iz Niša i OFK Beograda, u kome je 2015. godine potpisao i prvi profesionalni ugovor i proveo ukupno dve sezone na Karaburmi kada je usledio poziv iz Šapca od strane prvog čoveka kluba Ivice Kralja.

Posle sezone privikavanja, u kojoj je priliku uglavnom dobijao sa klupe, Gigić je u proteklom takmičenju u Superligi dobio daleko značajniju rolu u Mačvi, za koju je na 27 utakmica postigao sedam golova.

To je bila inicijalna kapisla za mnoge klubove u Srbiji da kontaktiraju Mačvu i pokušaju da angažuju Gigića, međutim, cena baš i nije bila pristupačna svima.

Gigić je visok 184 centimetra, najbolje se snalazi kao najistureniji napadač, mada mu nije strana ni uloga pakera u završnoj trećini terena. Bolje se služi desnom nogom.

Pogledajte neke od njegovih poteza:

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    22. jul 2019 | 13:54

    Jao Partizane i pojacanja koja kostaju gajba piva, ovo postaje sve smesnije...

  • Zeks

    22. jul 2019 | 13:35

    Bomba

  • GROBAR PODGORICA

    22. jul 2019 | 17:02

    Biće on dobar špic igrač u to sam siguran. Nije Savo njega uzeo napamet već po preporuci, on je budućnost sa Stevanovićem zajedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA