Prva reakcija iz Zvezde na žreb iz Kopenhagena: Imaju duplo veći budžet od nas

Mitar Mrkela ističe da prvo treba proći Helsinki

  • 24

Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela izjavio je da u ovom trenutku ekipa razmišlja samo o susretima sa Helsinkijem i da ne želi unapred da misli o Kopenhagenu.

- Sada nam je svima fokus na utakmicama drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, već za dva dana nas očekuje prvi susret sa Helsinkijem. Ne želimo da pričamo unapred, ali znamo da je Kopenhagen kvalitetan protivnik. Oni imaju bogato iskustvo igranja u Evropi, kao i duplo veći budžet od nas. Sada razmišljamo samo o Helsinkiju, a nadam se da ćemo biti u prilici da u direktnom duelu odmerimo snage sa Kopenhagenom - rekao je Mrkela za klupski sajt.

Zvezda protiv Helsinkija igra prvi meč 24. jula od 20.45 na Marakani, a ukoliko prođe šampiona Finske, očekuju je dueli 3. kola protiv Kopenhagena, koji su 5. ili 6. avgusta na Marakani i nedelju dana kasnije u Kopenhagenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Фамилија

    22. jul 2019 | 14:17

    Немају дупло већи буџет, и њихов тим вреди 4 милиона мање него звездин. Терзићу престани више да лажеш.

  • Petar

    22. jul 2019 | 13:55

    Sve ovo do sada je uzas, nema ko da stane na loptu i razigra. HITNO nam je potreban dobar playmejker !!! Ne moze Marin sve sam, odlicno se videlo protiv Litvanaca. Nemojte da bude kasno radite nesto , svaki protivnik je prejak za ovu Zvezdu.

  • GORAN

    22. jul 2019 | 13:47

    MANIPULATORI. BUDZET VAM JE SLICAN. MALA RAZLIKA. KOGA LAZETE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA