Inter hoće novu zvezdu ekipe: Neroazuri zagrizli za Bejla

Trener Intera Antonio Konte namerava da ozbiljno pojača svoj tim i potroši na to ozbiljan novac

  • 2

Šef struke Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da "ako Geret Bejl može sutra da ode, utoliko bolje", a Inter je jedan od retkih klubova koji može da mu plati bar približno koliko ima u Realu.

Bejlovu veliku platu finansijski najbolje mogu da podnesu Kinezi, ali se prema pisanju Gazete delo Sport i Inter uključio u "trku" za transfer krilnog igrača zbog što dolazak Romelua Lukakua u Inter ne ide po Konteovom planu.

Posrednik u pregovorima Intera i Bejla je Nelio Lukas. Velšanin u Realu prima oko 17 miliona evra godišnje i jedan je od najplaćenijih igrača u Španiji.

U Kini bi mu bruto plata bila manja, ali bi neto primao kao u Realu ili više, zbog nižih poreza. Gazeta nije otkrila da li je Inter poslao neku konkretnu ponudu i koliko ona iznosi.

Bejl je za šest godina provedenih u Realu dao 102 gola i podelio je 64 asistencije, a sukob sa klubom je kulminirao kada ga je Zidan izostavio iz sastava za pripremni meč sa Bajernom iz Minhena.

Tokom šestogodišnjeg boravka na Santjago Bernabeu osvojio je jednu titulu prvaka države i čak četiri trofeja Lige šampiona.

VIDEO - Luka Jović odleteo za Tivat, i to kao svaki drugi putnik

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA