Nemanja Gudelj u Sevilji, Andalužani potrošili ozbiljne pare na pojačanja

Srbin se vraća iz Kine u Evropu

  • 2

Srpski fudbaler Nemanja Gudelj postaće novi igrač Sevilje i deseto pojačanje španskog kluba.

Gudelj je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Sportingu kao član Gvangžu Evergranda. On je u Kini od 2017. godine i pre Evergranda je igrao za Tjanđin TEDU.

Veći deo karijere do tog trenutka je proveo u Holandiji u kojoj je živeo od desete godine i nosio dres Brede, AZ Alkmara i Ajaksa.

U Sevilju odlazi kao slobodan igrač jer mu je ugovor sa dosadašnjim klubom istekao. Andalužani su ovog leta izgleda ozbiljni da se što bolje pojačaju za novu sezonu pošto su potrošili za transfere oko 115 miliona evra do sada.

Gudelj u klub dolazi polse Hulesa Koundea, Dijega Karlosa, Lukasa Okamposa, Fernanda, Đoana Đordana, Munasa Dabura, Serhija Reguljona, Olivera Toresa i Luka de Jonga.

Da podsetimo, Gudelj je za reprezentaciju Srbije upisao 22 nastupa, a prošle sezone je u Sportingu imao jednu asistenciju i jedan gol na 43 nastupa.

VIDEO - Pogledajte 5 najlepših golova po izboru Superlige za proteklu sezonu

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gudelj brat

    22. jul 2019 | 23:52

    Ovaj decko ima dobrog menagera svaka mu cast kako mu sredjuje transfere...decko prosecan igrac a para je zaradio vise od jedno 20 do 30% boljih igraca od sebe...a ovi mucenici od milinkovic savica da uce posao bez svakog dana po novinama...real mancester i ostali...

  • Boske100

    22. jul 2019 | 19:52

    Još jedna prevara od igrača!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA