≫ 

Konačno doneta odluka o tužbi protiv Ronalda za silovanje!

Portugalski fudbaler se izvukao iz teške situacije

  • 5
Cristiano Ronaldo

Foto: Profimedia/Mega

Kristijano Ronaldo uspeo je da se izvuče iz teške situacije i neće biti zvanično optužen za silovanje, potvrdilo je tužilaštvo Las Vegasa. Protiv Ronalda se vodio postupak vezan za navodno silovanje iz 2009. godine.

Izvesna Katrin Majorga je optužila proslavljenog portugalskog fudbalera da ju je silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu, nakon što je njega i njegove prijatelje upoznala u jednom noćnom klubu.

 

Ona je prvobitno prihvatila naknadu u visini od 375.000 dolara da se ne oglašava povodom navodnog incidenta, ali je u međuvremena promenila stav, javila se medijim i krenula da Kristijana goni pravnim putem.

- Nakon ponovnog pregledanja informacija koje su nam dostupne odlučili smo da se ne može utvrditi da je Ronaldo seksualno napastvovao bez trunke sumnje. Samim tim, sve optužbe se odbacuju- navodi se u saopštenju tužilaštva.

VIDEO: Ronaldo utajio 19 miliona poreza a na suđenje poneo dijamantski sat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jsnz

    22. jul 2019 | 22:50

    Sad prvo da vrati 350.000 sto je uzela, pa krivicno da je gone za lazno prijavljivanje. Jedino tako ce se devojake koje hoce da se lazno okoriste staviti pod kontrolu. One na ovaj nacin ismejavaju i relativizuju prave zrtve

  • Veteran

    22. jul 2019 | 23:51

    Nju nabiti u zatvor, pa da vidi šta je žensko silovanje..

  • Kad si

    23. jul 2019 | 05:35

    Siromašan nevalja kad si bogat isto tako??!!Šta je i gdje je problem ??!!Pa u izmišljenim izopačenim zakonima??!!Pogledaš danas ženu što je prirodna stvar može te optužiti za seksualno uznemiravanje??!!A da je stvarno zakonski silovanje dozvoljeno one bi nas silovale i bile bi manje od makovog zrna??!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA