≫ 

Partizanu i Čukaričkom odložene utakmice Superlige

Zbog obaveza u Evropi dva meča 2. kola domaćeg šampionata su pomerene

  • 20

Direktor Linglong Superlige Srbije odložio je utakmice Partizana i Čukaričkog sledećeg vikenda, zbog obaveza u Evropi.

Partizan je trebalo da igra u Ivanjici protiv Javora, a Čukarički na gostovanju protiv Rada.

-Odlaganje utakmica je u opštem interesu srpskog fudbala. Partizan i Čukarički brane čast našeg takmičenja, sakupljaju bodove i utiču na rejting u Evropi i zato ova odluka ima čvrsto utemeljenje.

- U dogovoru sa ljudima iz FSS dogovoreno je da ove utakmice budu odigrane u prvom slobodnom terminu - rekao je Vladimir Bulatović, direktor Superlige.

VIDEO: Grobari jajima gađaju upravu Partizana

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    23. jul 2019 | 10:44

    Zanimljivo da se tekst odnosi na Partizan i Cukaricki ali cigani svoje nepismene poruke pune mrznje upucuju samo u odnosu na Partizan. Nije ni cudo jer se uvijek komentarisu najbolji.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    22. jul 2019 | 23:47

    Гробари бране част😂😂😂против аматера, поштара, рибара...биће тешко против људи који морају тражити слободан дан од шефова да би дошли да се ломе на оном изнајмљеном кртичњаку.

  • Cccc

    23. jul 2019 | 06:44

    Ovo sto rade naši klubovi i FSS je smijurija, to odlaganje samo šteti i našim klubovima a time i ukupnom fudbalu koji gubi utakmice i bodove u evropi. Klubovi kukaju kako nemaju utakmica u nogama i kako su izašli tek iz pripremnog perioda a ovamo odlažu i ono što im služi za uigravanje. Onda kasnije i ako prodaju dalje onda moraju igrati i zaostale utakmice pa ponovo kukanje. Ma samo cirkus I od fudbala i organizacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA