≫ 

Propao mu transfer u Liverpul za 60 miliona, sada je za 20 potpisao za Betis!

Nabil Fekir predstavljen u Sevilji

  • 2

Dosadašnji kapiten fudbalera Liona Nabil Fekir prešao je u Betis, potvrdio je španski klub.

Transfer francuskog reprezentativca iznosi 20 miliona evra, sa mogućim bonusima na još 10 miliona, ali i uz 20 odsto od naredne prodaje da ide Lionu.

Za Nabilom u Betis ide i njegov rođeni brat Jasin, takođe iz Liona i to bez obeštećenja, ali uz 50 procenata od sledećeg transfera.

Fekir je prošle godine, pre Mundijala u Rusiji, bio nadomak Liverpula za 60 miliona, ali su britanski mediji preneli dve različite verzije propadanja transfera - da je pao na medicinskim pregledima i da se nije dogovorio oko ličnih uslova.

Cena mu je ovog leta drastično pala jer je ušao u poslednju godinu ugovora sa "lavovima".

>>> Ukoliko Zvezda prođe Helsinki, u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće protiv boljeg iz dvomeča TNS - Kopenhagen, a ove dve ekipe večeras u Velsu (20.00) igraju prvu utakmicu. Danci su veliki favoriti, kvota na dvojku je 1,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za TNS - Kopenhagen.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • objektivno

    23. jul 2019 | 09:55

    Nije on potpisao za 20 nego ga je klub prodao jer je imao samo godinu dana ugovor. Nisu mogli vise ali ima bonusa 10 miliona i 20% od preprodaje znaci nije lose.

  • Cure

    23. jul 2019 | 19:09

    Skonja na magarca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA