≫ 

Valijente raskinuo ugovor i napustio Partizan: Ide kod Uroša Đurđevića!

Kako nije bio u planovima Save Miloševica defanzivac odlučio da se vrati kući

  • 4
MARC VALIENTE HERNANDEZ Foto: MN Press

Defanzivac Partizana Mark Valijente, posle godinu dana saradnje raskinuo je ugovor sa crno-belima i nastaviće karijeru u rodnoj Španiji, saznaje Telegraf! Kako smo ranije i pisali, štoper je na pragu dogovora sa Sportingom iz Hihona, čije boje brani još jedan bivši igrač kluba iz Humske - Uroš Đurđević.

Tako je misija Valijentea u Partizanu okončana posle samo jedne sezone, a godinu dana pre zvaničnog isteka ugovora, jer nije bio u planovima trenera Save Miloševića.

Španac je postao prekobrojan još krajem minule sezone, ali je situacija tada zataškavana, da bi početkom priprema za tekuću takmičarsku godinu bio stavljen na listu igrača na koje se ne računa.

Valijente je radio odvojeno od ostataka tima, sa još nekolicinom igrača koje je struka "precrtala", ali je paralelno vodio razgovore sa čelnicima kluba, u vezi sa raskidom saradnje. Poslednji put minule sedmice, kada su se kao prepreka isprečila dugovanja, te su razgovori zapali u ćorsokak.

Ipak, dve strane su konačno pronašle zajednički jezik, pa će Španac, koji je u Humsku došao na preporuku bivšeg trenera Miroslava Djukića, karijeru nastaviti u Sekundi.

Do dolaska Miloševića na klupu Partizana, Valijente je bio jedan od najstandardnijih prvotimaca, odigrao je 41 utakmicu za crno-bele, uz gol i dve asistencije. Ipak, struka je imala drugačije planove, pa je došlo do prevremenog razlaza.

Kako saznajemo, Valijente je najavio da će doći na popodnevni trening Partizana da se oprosti sa doskorašnjim saigračima i stručnim štabom.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA