≫ 

Teren iz pakla odneo još jednu žrtvu, Asensio pokidao prednje ukrštene ligamente!

"FedExField" stadion u Vašingtonu bio je koban po uzdanicu Zinedina Zidana, kao i za nekolicinu NFL igrača

  • 1
Foto: twitter/RMadridinfo

Nije moglo gore po Real i jednog od najboljih igrača "Kraljevskog kluba". Asensio je u agoniji pao na meču sa Arsenalom, koleno nije izdržalo, a prema prvim prognozama stradali su ukršteni ligametni što znači i osam-devet meseci pauze!

Težak udarac je ovo po Zidana, Real i samog igrača, koji je poslednji u nizu čije je koleno stradalo na terenu NFL tima Vašington Redskinsa, gde su meč odigrala dva evropska velikana u noći između utorka i srede.

Pre Asensija, na istom mestu teško se povredio kvoterbek Redskinsa Robert Grifin III 2015. godine, i njemu su stradali prednji ukršteni ligamenti, a posle njega istu povredu doživeo je i Aleks Smit, još jedan kvoterbek Redskinsa, i to zaista užasnu, u smiraj sezone 2018.

Konačno, zvanično peti najgori teren na svetu po oceni uticajnog Sports Ilustrejteda, "krivac" je i za čitav niz blažih povreda u ekipi Redskinsa, po čemu je taj tim na prvom mestu u toj kategoriji u poslednje dve sezone.

Teren Vašingtona je za standarde ozbiljnog profesionalnog kluba u veoma lošem stanju, a pored manjka ulaganja u novu podlogu, razlog takvog stanja su i vremenski uslovi koji ne pogoduju zemljanoj/travnatoj podlozi.

Pogledajte i kako se Asensio povredio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    24. jul 2019 | 13:00

    Nema ovo veze sa terenom,ovo vam je cist baksuz i premor materijala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA