Umesto na terenu, Danilo Pantić u studiju Arenasporta: Šta vas čeka još na Partizanovom evro startu?

Biće dosta zanimljivog programa na početku evropske priče

  • 5
Partizan pred meč sa Konah Ki nomads Foto: Slobodan Pikula

Potpuno neočekivano, fudbaleri Partizana promenili su početnu stanicu ovogodišnjeg evropskog puta. Već su crno-beli videli sebe u dvomeču sa škotskim Kilmarnokom, videli su ih i svi koji prate kontinentalni fudbal, svi osim fudbalera velškog Konahsa. Poluprofesionalni tim srčanošću je uspeo da nadoknadi nedostatke u fudbalskom umeću i da ostvari jedan od najvećih uspeha u klupskoj istoriji.

Verujemo da im novu senzaciju neće dozvoliti Partizan. Tim Save Miloševića na svojoj strani ima kvalitet ali da bi on došao do izražaja moraće crno-beli maksimalno ozbiljno da pristupe svojim obavezama. Meč je na programu od 19:30 a direktan prenos je na prvom programu Arena sport TV.

Specijalni program posvećen duelu srpskog i predstavnika Velsa kreće iz studija Arene četiri sata pre početka utakmice (15:30). Gosti Dijane Čolović i Filipa Stanića biće Igor Matić i Goran Stevanović. Kao bivši fudbaleri sa dosta internacionalnih utakmica u nogama izneće svoja očekivanja pred današnje duele naših predstavnika na evropskoj sceni, Čukaričkog i Partizana.

O šansama Partizana da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope govoriće i Danilo Pantić, sigurno jedan od najpozvanijih sagovornika na temu mogućnosti crno-belih u novoj sezoni.  U komentatorskoj kabini tokom meča sedeće Ivan Radulović.

Po završetku susreta svi gledaoci Arena sporta moći će da čuju utiske iz prve ruke nekih od članova ekspedicije Partizana u Rilu putem telfonskog uključenja. Arena sport uložila je velike napore kako bi gledaocima u Srbiji omogućila da u direktnom prenosu gledaju naše timove na inostranoj sceni.

Verujemo da će i Čukarički protiv Moldea kao i Partizan protiv Konahsa ostvariti povoljne rezultate koji će im omogućiti mirniji revanš i ono što je najvažnije, plasman u narednu rundu kvalifikacija.  Konahs – Partizan, direktan prenos od 19:30 na programu Arena sport 1.

VIDEO - Milošević: Nema više autsajdera u Evropi, spremni smo za britanski mentalitet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura

    25. jul 2019 | 11:33

    Komsije jel vam igra vuletic stopera?

  • Aleksandar

    25. jul 2019 | 13:20

    Da, igra štopera, u pravu ste, zadnja brana protiv vašeg prekrajanja Istorije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA